Blizzard: Kiegészítőkre fel!

2008. november 19.
1.9251
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Blizzard azokhoz a nagy nevekhez állítható be a sorba, akiktől még nagyobb mellényúlást nem tapasztalhattunk.

Minőséget adnak, teljesen elérhető áron, játékaikból árad a hangulat és tisztában vannak azzal, hogy mi kell a játékosoknak. Persze sokaknak meg van a maga véleménye velük kapcsolatban, gondolok itt a World Of Warcraft herce-hurcára, ami sokaknak csak újabb bőrök lehúzása a játékosokról, pedig a háttérben teljesen más van, elég ha egy kicsit tüzetesebben átnézzük a Wrath Of The Lich King kiegészítőt. A játékosok elvarázsolása mellett a Blizzard még valamihez nagyon ért! Mégpedig a rajongók figyelmének a fenntartásához...

Frissen tett nyilatkozataik szerint, nem kell számítanunk semmilyen World Of Warcraft 2-re a közeljövőben, hiszen szerintük a kiegészítők nagyon is jól kiszolgálják a játékosokat. Nem tudnának rövid időn belül összedobni egy újabb WoW-ot, expanziókkal viszont tudnak szolgálni, viszonylag gyakran, ezzel pedig elnyerik a játékosok kegyeit.

Jelenleg a Diablo 3 hegesztése zajlik bőszen a Blizzard műhelyében és megosztották velünk, hogy erre szeretnék a közeljövőben a legnagyobb figyelmet fordítani. Terveik között az évenkénti WoW kiegészítők állnak, de ez még szerintük is egyenlőre lehetetlen feladat, hiszen összecsapott munkát nem szeretnének kiadni kezeik közül. A cég szerint a Diablo 3 megjelenése után kiegészítőket fognak hegeszteni a játékhoz, a WoW expanziók mellett természetesen.

Mivel a játékosok figyelmét folyamatosan szeretnék fenntartani, elárulták többek közt azt is, hogy szinte két-három havonta érkezni fog valamilyen ingyenes vagy fizetős tartalom játékaikhoz (elsősorban a WoW-hoz), így aggodalomra semmi ok. A Diablo 3-at mindenesetre nagyon várjuk, és örülnénk már egy Warcraft IV-nek is, de ez egyenlőre még hatalmas álom marad.
1 hozzászólás

Cyb

16 éve, 9 hónapja és 1 napja

Hát igen a Warcraft története elegendő alapanyagot szolgál még vagy 3-4 kiegészítőre.Diablo 3 at meg én is mint sokan mások nagyon várom ha jol tudom 5 ből már 3 klassz megvan kiváncsi vagyok a maradék 2 re.. mosolygó smiley hajrá Blizz

válasz erre
 

kapcsolódó hírek, cikkek

Nincsenek kapcsolódó cikkek.

 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja