Blizzard Entertainment: Még nem értük el a jéghegy csúcsát

2010. május 25.
2.9291
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Lilith profilja, adatai
Lilith
Frank Pearce, a Blizzard Entertainment alelnöke és alapítótársa egy interjúban azt nyilatkozta, hogy a World of Warcraft nevű termékük még nem érte el a "jéghegy csúcsát".

Jelenleg 11, 5 millió regisztrált felhasználója van a programnak, de a World of Warcraft: Wrath of the Lich King és a World of Warcraft: Cataclysm kiegészítők terén arra számítanak a készítők, hogy a jövőben jelentősen megemelkedik a játékosok száma. A Blizzard főnöke, Mike Morhaime év elején visszatekintve a 2009-es esztendő pénzügyi helyzetére azt mondta, hogy az eladások száma megrekedt egy bizonyos szinten és 2008 év vége óta 11, 5 millió felhasználót tartanak nyilván.

Amikor Pearce-t megkérdezték az interjú alatt, hogy szerinte elérték -e a maximális felhasználószámot, a férfi azt válaszolta: "Véleményem szerint még messzemenőleg nem értük el ezt a határt. Kínában például még nem jelent meg a Lich King kiegészítő, ott még mindig a The Burning Crusade-vel játszanak, mi pedig az engedélyre várunk, hogy kibocsájthassuk azon a területen is az említett szoftvert. Ha Kínában is kiadjuk az új matériát, akkor egyre több felhasználó fog csatlakozni a World of Warcraft alkotás népes táborához." Nyugaton hasonlóan látja a helyzetet, mivel a Cataclysm készterméket nemsokára piacra dobják és reményei szerint sokan megveszik majd. A férfi szerint Amerikában és Európában is sikeres a produktumuk és egyre több játékosuk lesz. "A kiegészítők kiadása során mindig visszakapunk néhány régi felhasználót, akik csak elvétve játszottak a World of Warcraft-tal, mert az emberek kíváncsiak az újdonságokra. Nem gondolom azt, hogy ezzel a 11,5 millió felhasználóval elértük a jéghegy csúcsát, mert sok meglepetés van még a tarsolyunkban és reményeink szerint egyre több személy játszik majd a termékeinkkel" -nyilatkozta Frank Pearce.
1 hozzászólás

Hori a (hun)

15 éve, 16 napja

De nemrégiben nem kritizálta a wowot a gyártója, most meg nem rossz, hanem jó és jobb lesz? Tökre logikusak a játékgyártók.

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja