Black Prophecy: Megújult honlap, friss képek

2009. március 08.
2.2071
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Dru profilja, adatai
Dru
Ha igénybe veszitek a kereső szolgáltatást, akkor Ti is megdöbbenve tapasztalhatjátok, hogy bizony eléggé régen írtunk a Black Prophecy-ről.

Persze a kialakult helyzet elsősorban a fejlesztőcsapat "bűne", hiszen nem árasztották el hetente az összes hírcsatornát friss anyaggal. Az így felszabadult erőforrásokat remélhetőleg a készülő játék finomítására, jobbá tételére használják fel, és nem a sarki kocsmában kóstolják végig a sörválasztékot.

A Black Prophecy egy MMO, mégpedig az izgalmasabb kategóriából, hiszen ezúttal nem szép arcú elfek, komor törpék vagy hatalmas démonok állnak középpontban, hanem a jóval ritkábban szerepeltetett sötét, rideg, háború sújtotta űr. Ebből adódóan a szerepjátékos elemek mellett nagy hangsúlyt kap az akció, valamint hajónk szerelgetése is. Az események a 2500-as évek közepén kezdődnek, a vállalkozó szellemű játékosok két emberi frakcióba léphetnek be. A biogenetikával tökéletesített Genides vagy a kibernetikával feltápolt Tyi színeiben a fő cél az emberiséget fenyegető idegen faj, a Restorers indítékainak megismerése, és természetesen az ismert világ megmentése.

A játék honlapja komoly generálozáson esett keresztül, az eredményt pedig megtekinthetitek ide kattintva. Panaszra - úgy vélem - semmi okunk nem lehet, az oldal kellően informatív, jól néz ki és egyszerűen kezelhető. A külső- és belső tartalmak frissülése mellett a készítők 3 darab eddig nem látott screenshottal is megörvendeztettek bennünket, amelyekből továbbra is csak annyit szűrhetünk le, hogy nem a Black Prophecy lesz a legrondább MMO a piacon.

Black Prophecy: Megújult honlap, friss képek - 2. kép


Black Prophecy: Megújult honlap, friss képek - 3. kép


Black Prophecy: Megújult honlap, friss képek - 4. kép

nincs még hozzászólás

 
legutóbbi hozzászólások
 
Tommy profilja