Black Mirror 2: Német nyelvű demó érkezett

2009. október 09.
2.0201
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Éppen múlt hónap közepén került aranylemezre a Black Mirror névre hallgató horrorisztikus kalandjáték második felvonása, az illetékesek úgy gondolták, hogy itt az ideje egy demó napvilágra hozatalának is.

Mivel az aranylemez, illetve a megjelenés is kizárólag német nyelvterületeken érvényes, egyelőre a minap befutott kipróbálható verzió is ezen a szép nyelven szólal meg. Természetesen angol verzió is készül majd, de arra sajnos várni kell, hogy mennyit, azt sajnos nem tudni. Mindenesetre aki tud németül, az már akár néhány percen belül belecsaphat a kalandokba, amelyek a valamikori első epizód folytatását mesélik el nekünk.

A dtp Entertainment és a Cranberry Productions alkotása 12 évvel jár az eredeti történet után, a főszerepben pedig egy Darren nevű átlagos úriember lesz, aki egy szépséges hölgy megismerése után nem is tudja, hogy milyen veszélyek és rejtélyek várnak rá, főleg miután a történetben feltűnik egy harmadik fél is, aki szintén a kis hölgy után érdeklődik. A kissé horrorisztikus és sötét alkotásban rengeteg olyan helyszín visszaköszön majd ránk, amelyekkel már az első epizódban is találkoztunk, de rengeteg fejtörőre és egy roppant csavaros történetre is számíthatunk. Ha ismerted a nagy elődöt, próbáld ki a folytatás demóját, feltéve ha tudsz németül.

Black Mirror 2 demó
nincs még hozzászólás

 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja