Advertisement

Black Leopard: A New Yakuza Chapter: Hat perces bemutatkozó trailer

2010. május 14.
2.0441
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Éppen a tegnapi napon kapott hivatalos elnevezést az eddig csak Project K néven ismert, de nyílt titokkén PSP-s Yakuzaként emlegetett Kurohyu: Ryu ga Gotoku Shinshou, amely angolul - nem hivatalos elnevezés - a Black Leopard: A New Yakuza Chapter-nek felel meg.
Advertisement

Az illetékeseknek ennek hatására sikerült olyannyira beleélniük magukat az eseményekbe, hogy sebbel-lobbal összehozták a produktum igazi bemutatkozó trailerét, amely továbbra is kizárólag Japánra érvényes, ám ez értékéből mit sem von el számunkra.

Aki egy kis zűrzavart érez most az univerzumban, nem téved, nem érzékszervei hagyták cserben, lévén Project K néven az illetékesek egy teaser személyében már mutattak mozgóképeket a Yakuza hordozható változatáról, ám most egy igazi trailerrel van dolgunk. Sajnos a gameplay jeleneteket még ez a kis mozgókép is nélküli, de cserébe kaptunk egy közel hat perces történeti áttekintést, amely feltehetően az intróból, és az átvezető animációkból lett összeollózva számunkra. Érdekességük, hogy nem a sztenderd megvalósítást követték az illetékesek, lévén az animációk olyanok, mintha egy digitális képregényt néznénk. Hangulatos és egyedi is egyben, ha igazi Yakuza fanatikus vagy, eszedbe se jusson kihagyni.

Töltsd le a Flash Playert, hogy használhasd a Game Channel TV-t.

Advertisement
nincs még hozzászólás

Advertisement
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

Gargameth profiljamarco profiljaiPet profilja