Black Desert Online: februárban indul a második béta

2016. január 19.
3.6571
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Daum Games csapata megerősítette, hogy február folyamán egy újabb béta tesztet tesznek elérhetővé a Black Desert Online rajongói számára.

Abszolút jó hír, hogy a kérdéses második béta egyben az utolsó ilyen kipróbálási lehetőség is lesz egyben a nagy premier előtt, amire valamikor tavasszal kerülhet majd sor.

Ha szeretnéd kvalifikálni magadat a tesztre, akkor a játék hivatalos honlapján, az alkotás Explorer's vagy Conqueror's csomagjainak előrendelésével biztosíthatsz magadnak majd egy helyet, de ezeken felül is szórnak majd február elején kódokat a készítők.

Ha mindez nem lenne elegendő, a mai naptól fogva letölthetővé vált az MMO hivatalos honlapjáról a játék ingyenes karakterkészítője, amivel már most megálmodhatod magadnak álmaid karakterét. Erről ráadásul most egy alapos videót is megtekinthetsz az alábbiakban:

Nézd nagyban ezt a videót!3 hozzászólás

Santonio

4 éve, 11 hónapja és 11 napja

Hát azért biztos nem fogok előrendelni hogy bétázhassak... Nem jó ez a taktika, mert olyanokat érnek el vele akik biztosan meg fogják venni, nem azokat akik kipróbálnák. Gáz.

válasz erre

rDAVE

4 éve, 11 hónapja és 11 napja

Szórhatnának végre nekem is kódot...

válasz erre

kpal

4 éve, 11 hónapja és 11 napja

Na egy kódod szívesen fogadnék!

válasz erre
Black Desert Online
3.000 Ft-tól
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

WickedSick profilja