Biztosan nem jön PC-re a Tomb Raider: Definitive Edition

2014. január 07.
1.4631
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Habár a PC-s rajongók őszintén reménykedtek abban, hogy a Crystal Dynamics csapata PC-re is elkészíti majd a Tomb Raider: Definitive Editiont, az viszont a hivatalos álláspont szerint kizárólag next-gen konzolokra érkezik majd meg.

Hogy várható-e legalább egy ingyenes frissítés a játékhoz? A fejlesztők szerint még az sem, így hiába álmodnak róla a számítógépes rajongók, még ebben a formában sem tehetik szebbé és tartalmasabbá Lara Croft legutóbbi kalandjait.

Fontos kiemelni, hogy a Crystal Dynamics a Tomb Raider: Definitive Edition FAQ-jában egyelőre még csak annyit nyilatkozott, hogy jelenleg nincs tervben a PC-s frissítés, tehát később még bármi megváltozhat, de ebben a pillanatban úgy tűnik, hogy a számítógépes rajongók sajnos elbúcsúzhatnak a next-gen Tomb Raidertől.
Tomb Raider: Definitive Editiont, az viszont a hivatalos álláspont szerint kizárólag next-gen konzolokra érkezik majd meg.'>
3 hozzászólás

Vendég

11 éve, 2 hónapja és 3 napja

rosszmájuak szerint azéft nem mert nagyjábol ugyanolyan lesz mint pcn szerintem meg az?rt mert igy t?bbett ér a pcs vers?nt?l és ez igy jo.

válasz erre

totyak

11 éve, 2 hónapja és 3 napja

A múltkor még nem az volt, hogy felfedezték a Steam-en? Nem mintha sokat vesztenénk, pc-n így is gyönyörű.

válasz erre

Vendég

11 éve, 2 hónapja és 3 napja

Akkor kapják be.nyelvnyújtó smiley

válasz erre
Tomb Raider
4.890 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja