Bivalyerős változatot kapott a Corsair One

2017. augusztus 04.
2.9001
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
petike737 profilja, adatai
petike737
A Corsair neve néhány évvel ezelőtt még főként a memóriamodulok, tápegységek és számítógépházak piacán volt ismert, aztán óriási lendülettel vágtak bele a gamer perifériák gyártásába, a One pedig ismét egy új szintre emelte a vállalatot.

A közel fél éve bemutatott kompakt számítógép család a napokban egy újabb modellel bővült, ráadásul felfelé, így minden eddiginél erősebb hardvert sikerült egy rendkívül dizájnos és kompakt házba belepakolniuk.

Az Intel Core i7 7700K mellé ugyanis 32GB DDR4-es memória és egy NVIDIA GeForce GTX 1080 Ti került, a tárhelyet pedig egy fél terrás M.2 NVMe SSD és egy 2TB-os merevlemez biztosítja. A processzor és a grafikus kártya is vízhűtést kapott, így rendkívül halk, megbízható gépről van szó, mely talán az egyik legjobb ajánlat a piacon, legalábbis akkor, ha a 3000 euró körüli árat nem nézzük.
4 hozzászólás

WarriorAutobot

1 éve, 11 hónapja és 11 napja

Nagyon szép konfig!
Ha lenne pénzem rá akkor megvenném.

válasz erre

Mordorer

1 éve, 11 hónapja és 11 napja

Uhhhh ez kegyetlen jól néz ki!

válasz erre

WillThaWheel

1 éve, 11 hónapja és 11 napja

Hát igen...szép álmok..

válasz erre

totyak

1 éve, 11 hónapja és 11 napja

Oké, hát, elég hardcore gamernek kell lenni, hogy valaki ilyet vegyen. Ezt már nem is olyan kategóriának tartom, amin valaki csak játszogat. Ez komoly munkagép.

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

Hellblade profiljaWickedSick profiljaJohnny64 profiljagery1113 profiljarDAVE profiljaiPet profiljaPajti24 profiljalatyak5 profiljaDerekhun profiljawazko profilja