Bitter Glory: debütáló tech videó

2008. szeptember 16.
2.7011
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Ismét világháború és ismét stratégia.

Nem, nem unjuk. Tényleg nem. A Bitter Glory egy eleddig ismeretlen fejlesztőcsapat keze munkáját dicséri, akik az olyan stratégia játékok sorát szeretnék erősíteni, mint amilyen például a Europe Universalis is. A játékhoz megérkezett az első hivatalos trailer, amely inkább a tech részére koncentrál a dolgoknak, de a végén azért elsütnek egy aprócska gameplay részt is. Már amennyire ez nevezhető gameplay-nek ugye...

Mivel kicsiny a fejlesztőcsapat ne számítsunk majd gyönyörű grafikára, a videóban is feltüntetik, hogy nem-nem, ez nem 3D. Azonban ott egy nagy DE, amivel valószínűleg arra szeretnének utalni, hogy korhű képet adnak majd a világháborúról. Láttunk már ilyenre példát és nem mondanám, hogy halott ötlet lenne. A játék az 1933-as évtől egészen az 1950-es évekig viszi a sztorit, a plusz jelecske valószínűleg azért van ott, mert tovább is játszhatunk majd vele. Valós idejű stratégia lesz, mint sejthető volt egy olyan térképpel, amin hűen le van modellezve az egész világ, de Európa és Észak-Afrika valamint Ázsia biztosan.

A játékban megígérték nekünk, hogy viszontláthatjuk az összes akkoriban futott és működőképes járművet, tankokat, hajókat és lövegeket. Mindezt még megspékelik egy nagyon jó mesterséges intelligenciával és technológiai fejlődéssel valamint korhű világtörténelmi háttérrel. Úgy gondolom nem halott ötlet, de egyenlőre még gyerekcipőben jár az egész, egy jó kerek év múlva már biztosan jobban is belenézhetünk a játék igazi szépségeibe, addig pedig tessék megnézni a videót.

#tv#
nincs még hozzászólás

 
legutóbbi hozzászólások
 
VaPe profiljaXTomiX0029 profiljaManiac profilja