Bíróság elé kell állnia két rajongónak, amiért kiszivárogtatták a Genshin Impact 1.2-es zárt bétáját

2020. november 23.
21.9391
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Nagyon paprikás lett a hangulat a miHoYo csapatának háza táján, amikor kiderült, hogy két rajongó idő előtt kiszivárogtatott olyan tartalmakat egy szigorúan zárt és szabályozott Genshin Impact bétából, aminek még nem szabadott volna kiderülnie.
 

A csapat szerint egy ázsiai és egy amerikai rajongójuk szegte meg a megállapodást, aminek részeként eljárást indítottak ellenük, és bíróság előtt kell felelniük tettükért, mert azzal a feltétellel vállalták a zárt bétában való részvételt, hogy azzal segítik a készítők munkáját, nem idő előtt kiszivárogtatnak lényeges részleteket.

A miHoYo csapata szerint azért ilyen szigorúak, mert - részben a példamutatás mellett - szeretnék tényleg meghagyni zárt ajtók mögött a zárt béták tartalmát, mert az így kiszivárgó tartalmak teljesen rossz elképzeléseket adhatnak a rajongóknak, az 1.2-es bétában pedig sok olyan fejlesztés, illetve tervezet is szerepelt, ami a végleges változatban talán benne sem lesz.
3 hozzászólás

Patrik94

1 éve, 1 hónapja és 10 napja

Így jártak. Majd legközelebb talán több eszük lesz.

válasz erre

Direktor

1 éve, 1 hónapja és 10 napja

Én ezt nagyon jogosnak tartom.

válasz erre

rDAVE

1 éve, 1 hónapja és 10 napja

Vannak azok a szerződések, amiket soha nem olvasnak el a regisztrációk és az appok telepítése előtt, de elfogadják... Na ez ott szokott leírva lenni.

válasz erre
Genshin Impact
nincs ár
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

marco profilja