Birds of Steel - Egy új cím emelkedik a levegőbe

2011. május 26.
2.5591
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Cpt_Nihil profilja, adatai
Cpt_Nihil
A botkormányok és a légcsavarok szerelmesei sem maradnak ki a jóból - A Konami Digital Entertainment és a Gaijin egy új vasmadaras játékot jelentettek be a mai napon, amely nem más, mint a Birds of Steel.

Jól sejtitek, természetesen egy újabb realisztikus, 70 esztendős égi lovagokat felvonultató játékról van szó, mely magától értetődő módon a Második Világháború légi harcszínterein játszódik, MMO formában. Sajnálatos módon eddig még nem gépágyúznak minket mindenféle dátumokkal - azért görgessetek csak bátran lejjebb, hátha már most szívetekbe zárjátok a címet.

#tv#A Birds of Steel-ben manőverezhetünk a Második Világháború néhány legjelentősebb csatájában, úgy mint a midway-i csata, Málta ostroma, a pearl harbor-i csata, olyan helyszíneken, mint Guadalcanal a Korall-tenger, stb. Egy- és többjátékos módban is élvezkedhetünk a botkormányok mögött.


Birds of Steel - Egy új cím emelkedik a levegőbe - 2. kép

Utóbbibban lehetőségünk lesz egymás ellen ('versus arena') munkálkodnunk, egészen 16-főig, illetve kooperálni a különböző missziók során. Lesznek itt "deathmatch"-ek, "cooperative strike"-kampányok, "capture the airfield" küldetések, de még "tournament"-ek, azaz bajnokságok is (ezt azonban csak és kizárólag Xbox LIVE Arcade-on élvezhetjük, a PlayStation Network-öt egyelőre nem sorolhatjuk a kiváltságosok közé).

Több mint 100 hírhedt és büszke vadászgép pilótafülkéjében terpeszkedhetünk majd, mind a tengelyhatalmak, mind a szövetségesek oldaláról, olyanokban, mint a Spitfire, a P-51D Mustang (az én személy kedvencem), a Zero vagy éppen a Messerschmitt 109.

A játékosok harcolhatnak az amerikai vagy a japán haditengerészet, hadsereg vagy légierő kötelékében. Akárhogy is választotok, készüljetek fel a meghökkentően élethű "harci sebesülésekre", belső nézetre és irányításra! A missziók teljesítésével újabb és újabb gépszörnyeket oldhatunk fel, melyeket aztán minden további nélkül repülhetünk is a multiplayer-ben.

Néhány további jellemző:

* 20 történelmi és temérdek fiktív küldetés, 15 világhírű kampányra kiterjedően (DLC-vel is)
* Több mint 100 híres vadászgép
* Dinamikus Online Kampány
* Realisztikus repülési környezet, időjárási viszonyok, napszakváltozások
* Tovább fejlesztett irányíthatóság
* Havonta megrendezett "dogfight" bajnokságok és aréna-játékok
* ElKészíthetjük, szerkeszthetjük és megoszthatjuk saját gameplay-videóinkat másokkal


Platformok:
* Xbox 360
* PlayStation 3

Birds of Steel - Egy új cím emelkedik a levegőbe - 3. kép

1 hozzászólás

Braddock

13 éve, 3 hónapja és 5 napja

Nem bővelkedik az izgalmakban!

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
fighterlaci profilja