BioWare: Ne féljünk a Dragon Age II újdonságaitól

2010. július 14.
2.2241
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Alig pár nappal ezelőtt jelentették be hivatalosan a tavaly év legjobb szerepjátékának folytatását, de a fanatikusok többsége máris pánik üzemmódba kapcsolt a minimális újdonságok miatt.

A Dragon Age II ugyanis, mint minden normális játék második epizódja, természetesen újít majd elődjéhez képest. Bár a bejelentéskor is szóvá tettük, most is elmondjuk, szerintünk nagyon minimális reformokat alkalmaz majd a BioWare, néhány rajongó mégis kezdi a vészmadárkodást.

Minderről a stúdió oszlopos tagja, a játék fő történetírója, David Gaider rántotta le a leplet, aki szeretné megnyugtatni a rajongókat, hogy ne féljenek az újdonságoktól, hiszen a legtöbb ilyen vagy a házon belül készült alkotásaikból lett átemelve - erős Mass Effect párhuzamok is lesznek -, vagy olyan módosítások, amelyek szerinte rontottak kicsit az első epizód milyenségén. Kinek van például kifogása az ellen, hogy új a főhős, és a történet, amely hellyel-közzel még kapcsolódni is fog az elődhöz? Vajon kinek probléma, hogy főszereplőnk immáron hangját is hallatja majd a beszélgetések közben? Kinek a szemét szúrja, hogy megújul, és ezáltal könnyedebb, pörgősebb lesz a harcrendszer? Ne féljetek srácok, a BioWare is ezt mondja, jó kezekben van a Dragon Age II!
2 hozzászólás

Vendég

14 éve, 4 hónapja és 25 napja

combat közben hallhattad a hangját, vagyis a nyögéseket

válasz erre

Lac

14 éve, 10 hónapja és 22 napja

A főhősnek tényleg kell hang. Mass Effectet is nagyon megdobta, filmes beütéssel ruházta fel, hogy nem csak néma lovagok voltunk, hanem ténylegesen beszéltünk.

Erről jut eszembe: a Dragon Age-ben miért lehetett beállítani a karakterünk hangját, ha sosem hallatta azt?

válasz erre
Dragon Age II
699 Ft-tól
kövesd a játékot!
 

kapcsolódó hírek, cikkek

Nincsenek kapcsolódó cikkek.

 
legutóbbi hozzászólások
 
totyak profiljamarco profiljaManiac profilja