BioShock: Mi vár ránk a Survivor fokozaton?

2008. augusztus 08.
1.7361
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
A 2K Marin úgy döntött, hogy részleteiben is felfedi előttünk a BioShock PlayStation 3-as verziójában debütáló, exkluzív nehézségi fokozatot, a Survivor-t.

Mostanáig annyi volt ismeretes számunkra, hogy egy brutálisan kemény szint bújik meg a sokat sejtető elnevezés mögött..., és valóban. A kezdők és a haladók az égvilágon semmi jóra sem számíthatnak, de azt garantáljuk, hogy a vérprofik is ökölnagyságú cseppeket fognak verejtékezni ha ezen szinten szeretnék ismét teljesíteni a játékot.

Nos, akkor lássuk a részleteket. A fejlesztők első dolga volt, hogy eltolják a meglévő határokat. A miénket természetesen mínuszba, így sokkalta sebezhetőbbé válunk, az ellenfeleinkét pedig értelemszerűen plusszba, melynek köszönhetően ők pedig keményebbek lesznek, az eddig tapasztaltnál. Hogy a dolog ne legyen pusztán ilyen egyszerű, még az erőforrásainkat is alaposan megszabdalják, így jószerivel minden egyes összecsapás egy élet-halál harcá válik, meg kell küzdenünk az életünkért minden egyes támadónkkal.

Az ellenségek száma ellenben nem változik, tehát maradnak ugyanannyian, mint a könnyebb fokozatokban, ám a sebzési szintjük jóval magasabb lesz. Ha netán elhaláloznánk és egy Vita-Chamber-ben regenerálódunk, akkor feltámadásunk után kevesebb EVE-vel vágunk neki az újabb lehetőségünknek, ezáltal a halálnak komolyabb következményei is vannak. Ezek bizony már így leírva is izzasztólag hatnak, nem irígylem azon addiktokat, akik ezen szinten is szeretnének babérokat aratni maguknak.

A Survivor nehézségi szint kizárólag a PlayStation 3-as verzió kiváltsága és láthatóan embertelenül keményre sikeredett. Rapture ezúttal nem kegyelmez majd, nem árt felkötni azt a bizonyos madzagot a gatyán. A BioShock idén októberben érkezik meg a Sony aktuális konzoljára. Sok sikert, srácok!
BioShock PlayStation 3-as verziójában debütáló, exkluzív nehézségi fokozatot, a Survivor-t.'>
nincs még hozzászólás

BioShock
15.990 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
Kisember001 profiljamarco profilja