BioShock Infinite: Ingyen letölthető alternatív borítók érkeztek

2013. április 09.
2.5841
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Egy kis érdekesség is jutott mára az Irrational Games műhelyében formálódott BioShock Infinite rajongóinak, a csapat ugyanis bejelentette, hogy néhány alternatív borítót készítettek alkotásukhoz, amelyeket azoknak a rajongóknak szánnak, akik nem voltak túl elégedettek a boltokba került végleges változattal.

A kérdéses fedlapok teljesen ingyen letölthetők a játék hivatalos honlapjáról, így lehetőségünk lesz az alkotás egyik főellenfelét, netán magát Elizabethet a borítóra tenni, ha éppen vesszük a fáradtságot és letöltjük, illetve kinyomtatjuk az Irrational Games ajándékát.

A borítók természetesen PC-re, Xbox 360-ra és PlayStation 3-ra is elérhetővé váltak, így bármilyen platformra is vettük meg a nagyszerűen sikerült BioShock Infinite-et, szabadon válogathatunk az alternatív változatok közül.
BioShock Infinite rajongóinak, a csapat ugyanis bejelentette, hogy néhány alternatív borítót készítettek alkotásukhoz, amelyeket azoknak a rajongóknak szánnak, akik nem voltak túl elégedettek a boltokba került végleges változattal.'>
2 hozzászólás

Vendég

11 éve, 11 hónapja és 3 napja

Szimpatikus ötlet! mosolygó smiley

válasz erre

Vendég

11 éve, 11 hónapja és 3 napja

Denagy!röhögő smileyröhögő smileyröhögő smiley

válasz erre
BioShock Infinite
5.999 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
rDAVE profiljamarco profiljaBotyi profilja