Bioshock 2: Zászló helyett kislányrablás

2009. október 29.
2.3431
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A jövő esztendő februárjában megjelenő második BioShock, kétség kívül rengeteg újdonságot szeretne felmutatni, azonban ezek közül is az egyik legjobban hiányolt momentuma a többjátékos mód lesz.

A játék ugyanis végre engedélyezni fogja a a többed magunkkal történő összecsapásokat, amiről már láthattunk is anno egy rövid, ám annál hangulatosabb mozgóképet. A mai napon pedig egy újabb trailert hoztak napvilágra az illetékesek, kissé konkretizálva a multiplayer mód gyűjtőfogalmát, és kifejezetten az egyik mókára, a Capture the Sisterre koncentrálnak benne.

Aki járatos a videojátékok többjátékos élvezetiben, az már sejtheti, hogy mi alapján is készült ez a módozat. Így van, a Capture tha Flag alakul majd át nekünk Rapture világában a kislányos megoldássá, ahol zászló helyett kislányt kell rabolnunk, és eljuttatnunk a kijelölt célpontban. A videón először egy múltbéli rajzon mutatják be nekünk a lányrablás rejtelmeit, majd mindezt a gyakorlatban is látni fogjuk, tehát igazi gameplay jelenetek közben tekinthetjük meg, az így már sokkal érdekesebb lehetőséget.

Egyediséget ígértek nekünk az illetékesek, és úgy látszik a szavukat valóban megtartják, de reméljük hamarosan a többi multiplayer opciót is bemutatják nekünk, mert ez eddig - a nagy szavak után csak - kissé kevés. Arra azért kíváncsiak leszünk, hogy az ausztrál cenzúra mikor fogja pedofília gyanújával betiltani Kenguruföldön a játékot...

Töltsd le a Flash Playert, hogy használhasd a Game Channel TV-t.

nincs még hozzászólás

BioShock
15.990 Ft-tól
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

gery1113 profilja