Bioshock 2: Terítéken a többjátékos mód

2009. május 11.
1.5381
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Már egy ideje tudjuk, hogy a készülő BioShock második felvonásához bizony többjátékos móka is tartozni fog, azt azonban sajnos már csak ködbe borulva ismertük, hogy ez pontosan mit is szeretne takarni.
 

A 2K Games csapata viszont lerántotta a leplet az alkotás multiplayer opciójáról, amely enyhén fog szakítani a hagyományokkal és lesz érdekes, nem mellesleg az a Digital Extremes fogja összehegeszteni, akik az Unral Tournament részekért is felelősek, tehát a pörgős játékmenetet már elkönyvelhetjük, de a 2K csapata nem arról híres, hogy ennyiben hagyja a projektet.

Ők ugyanis egy saját kis történetet faragtak a többjátékos módhoz, amely pontosan a Rapture pusztulása előtti időkre repít vissza, a tökéletesen megálmodott vízalatti városba, ahol akár felgöngyölíthetjük a sztori egy-egy homályos részletét, egészen addig, amíg el nem szabadul az őrület, és nem történik meg a katasztrófa, mert a többjátékos darálás is utána fogja kezdetét venni.

A multiban egyébiránt tapasztalati pontokat gyűjtögethetünk, amelyek segítségével új fegyvereket illetve plasmidokat vásárolhatunk, ez utóbbi felhasználását pedig ugyebár nem kell bemutatni egyetlen BioShock fanatikusnak sem. Magáról a játékmódokról pontosabb sajnos még nem hangzott el, a Digital Extremes valószínűleg biztos megeteti a rajongókkal a szokásos "halálmeccs" és hasonló játékmódokat, természetesen a fentebb felvázolt eredeti ötlet mellett. Várjuk a továbbiakat.
nincs még hozzászólás

BioShock
15.990 Ft-tól
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

rDAVE profiljaM.O.R.P.H. profiljaleventecos profiljamarco profilja