Bioshock 2: Sea Of Dreams: Újabb nyomok a homokban

2009. március 10.
1.7181
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A múlt héten elindult BioShock 2 nyomozó-oldal a mai napon is tovább borzolja a kedélyeket.

Eddig megjártuk már Írországot, de Európa északi, észak-nyugati részét is, ahol kísértetiesen hasonló bűncselekmények történtek, pontosabban kislányok tűntek el, az elkövetőről pedig már számos nyom hátramaradt, de valódi kiléte egyenlőre ismeretlen. A mai napon újra folytatódik a rejtély (de izgalmas), most Spanyolországban történt meg ugyanaz az eset, egy kislánynak nyoma veszett, a tengerben pedig rejtélyes piros fényt láttak a szemtanúk.

A történet tehát egyre csak bonyolódik, és akár bármelyik nap felütheti a fejét ismételten az elkövető. Nagy valószínűséggel a holnapi napon is kapunk valami friss híreket, hiszen az oldal indulása óta, a hétvége kivételével minden nap történt valami a nagyvilágban.

Érdekes koncepciót adtak tehát most a BioShock 2-nek, ez a nyomozós dolog nem csak érdekes, de továbbgondolásra is sarkallja az embereket, hiszen ki tudja hol lesz a következő eltűnés. Lehet, hogy ezeket a kislányokat kell majd megtalálnunk a játékban? Vajon Amerikában is folytatódni fog az eltűnés-sorozat? Vajon mikor derül fény az elkövető kilétére, vagy mikor fog érdemi nyomokat maga után hagyni?

Sok a kérdés, akár egy detektívregényben, mi viszont szájtátva várjuk az újabb feljegyzéseket, valószínűleg holnap ismételten elborzasztanak majd minket a BioShock 2 illetékesei. Ha magad is szeretnéd áttanulmányozni az oldalt, valamint a nyomokat, akkor kattints az alábbi linkre.

BioShock 2: Sea Of Dreams
3 hozzászólás

Lac

12 éve, 7 hónapja és 17 napja

Jah fogom Csak nem tudtam, hogy most játékmenetbeli újítás lesz, vagy csak marketing

válasz erre

Maniac

12 éve, 7 hónapja és 18 napja

Így kívánják egy kicsit feldobni a kedélyeket a marketingesek tulajdonképpen... Szerintem ötletes...

válasz erre

Lac

12 éve, 7 hónapja és 18 napja

Hogy is van pontosan ez a nyomozósdi? Úgy értem, hogy a BS 2 más koncepció alapján fog felépülni, mint az első része? Vagy csak reklámfogás? Nem nagyon vagyok képbe

válasz erre
BioShock
15.990 Ft-tól
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

Gargameth profiljamarco profiljaWickedSick profilja