Bioshock 2: Sea Of Dreams: Újabb infómorzsák

2009. március 09.
1.5321
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Badarság lenne azt állítani, hogy a BioShock fejlesztői, -de inkább marketingesei- nem lennének birtokában annak a tudásnak, ami arra való, hogy a játékosok agyát húzzák.

Az illetékesek még a múlt hét folyamán indítottak el egy oldalt a BioShock második részével kapcsolatban, ami már alapjaiban érdekes volt, hiszen mindenféle konkrét új információ, vagy trailer/kép duó helyett, sejtelmes utalásokat, valamint körülírásokat kaptunk csak a készülő alkotásról. Nem ez az első eset, az viszont biztos, hogy a BioShock egy olyan vonalon indult el, amelyet könnyű megtekerni, boncolgatni és új tematikába helyezni.

Nagy valószínűséggel ez fog történni az új rész esetében is, ami már ugye elég régen hivatalos bejelentéssel büszkélkedhet, sőt, a tervek szerint idén ősszel (de év végéig szinte biztosan) már meg is jelenhet.

A produktumhoz kapcsolódó oldal ugyebár múlt hét pénteken indult el, akkor is már kaphattunk apró információkat, melyek 1967-be, Írországba kalauzolták el gondolatainkat. Az akkori adag anyag mellé egy levelet, és egy kislány eltűnéséről szóló újságcikket kaptunk többek között, de a nyomozás folytatódik.

A mai napon ugyanis újabb darabok kerültek fel a virtuális jegyzetfalra, hiszen most már nem csak Írországban, hanem Európa más részein is elfajult a helyzet. Újabb gyerekek tűntek el, de most már van egy kis nyom is, méghozzá a tengerparti homokban hagyott maga után egy kis ismertetőjegyet az, aki felelős lehet a dolgokért. Ugyanakkor rejtélyes víz alatti fényforrásról is beszámolnak a friss jegyzetek. Mi már tudjuk mi állhat a dolgok hátterében ugye?

Ha magad is szeretnél meggyőződni a nyomokról, látogass el az alábbi linken megtalálható weboldalra, ahol magad is szemügyre veheted a fentebb említett dolgokat. Nyomozás indul...

BioShock 2: Sea Of Dreams
nincs még hozzászólás

BioShock
15.990 Ft-tól
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

WickedSick profilja