BioShock 2: Sea Of Dreams: Platformleosztás

2008. október 24.
1.7961
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
A PlayStation 3-as BioShock-ból lekamerázott, majd közzétett trailer óta lázban ég a játék, népes rajongótábora.

Főként azóta, mióta az a bizonyos trailer feltűnt a produktum hivatalos weboldalán is, letölthető, HD formátumban. Tudtuk jól, hogy úton van a folytatás, de szeretünk időnkét visszajelzéseket kapni a fejlesztőktől is arról, hogy minden a legnagyobb rendben halad és továbbra is termelésben van a szeretett játékunk. A 2K gőzerővel kalapálja a második felvonást és már az is kiderült, hogy milyen gépeken vághatunk bele a következő epizódba.

A 2K egyik szóvivője megerősítette, hogy három platformra várható a második BioShock is, nevezetesen PlayStation 3-ra, Xbox 360-ra és PC-re. Ez már eleve haladás az első epizód korábbi státuszához képest, hiszen az a megjelenésekor még a redmondiak konzolján élvezett kizárólagosságot konzol fronton. A PlayStation 3-as verzió érkezése csak később vált ténnyé.

Ez a folytatás esetében már biztosan nem így lesz, hiszen hivatalos forrásból tudjuk, hogy lesz PC-s, illetve PlayStation 3-as átirat is a játékból, csupán az nem világos számunkra, hogy egy időben kapjuk-e majd kézhez a BioShock: Sea Of Dreams-t, vagy számíthatunk esetleges időbeli különbségekre is. A válasz egyelőre nem ismert, de megnyugodhatunk, mindenki megkapja a saját verzióját.

The Cult Of Rapture
BioShock-ból lekamerázott, majd közzétett trailer óta lázban ég a játék, népes rajongótábora.'>
1 hozzászólás

strogg

16 éve, 9 hónapja és 27 napja

Bakker valami info kiszivároghatna már. Tűkön ülök, hogy mikor lesz bioshock2

válasz erre
BioShock
15.990 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja