Bioshock 2: Sea Of Dreams: Már Amerikában garázdálkodik a Big Sister

2009. március 11.
1.6181
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A mai napon is újabb rejtély került fel a BioShock 2 nyomozóoldalára, az ismeretlen pedig ezúttal átszelte az óceánt, és egyenesen Amerika partjainál sújtott le, ugyanazokkal a klisékkel, mint eddig.

A szemtanúk ismét látni vélték a tengerből áradó vörös fényt, valamint ismételten eltűnt egy kislány, méghozzá Puerto Rico-ból. A sztori tehát minden kontinensen, minden tájon kísértetiesen ugyanaz, az elkövető kiléte pedig ismeretlen. Vagy mégsem?

Ez ugyan egy másik szálon futó történet már, de megerősítést nyert, hogy a BioShock 2-ben Big Sister-ek fognak rohangászni, és fejtörést okozni, arról sajnos viszont nincs információ, hogy az első részben megismert Big Daddy-k is feltűnnek-e. Magát a Big Sister-t a Gameinformer áprilisi számának borítóján lehet majd megcsodálni, ezt a képet sikerült elküldeniük külföldi kollégáinknak is, hogy ti is megnézzétek, milyen is ez a Big Sister.

A két sztorit összekapcsolva pedig emlékezzünk arra, amikor még talán hétfőn nyomokat találtak a homokban, egy szemtanú pedig, aki látta az eseményeket, magas, erős, de ugyanakkor karcsú teremtménynek írta le az elkövetőt. Ha ránézünk az említett címlapra, ez a leírás akár teljesen megfelelne a Big Sister-nek is, így szinte már teljesen biztos, hogy ő a játék részese lesz, valamint, hogy ő áll az eltűnések hátterében is. Várjuk a továbbiakat...


Bioshock 2: Sea Of Dreams: Már Amerikában garázdálkodik a Big Sister - 2. kép

BioShock 2 nyomozóoldalára, az ismeretlen pedig ezúttal átszelte az óceánt, és egyenesen Amerika partjainál sújtott le, ugyanazokkal a klisékkel, mint eddig.'>
nincs még hozzászólás

BioShock
15.990 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
Dav2377 profiljamarco profilja