Bioshock 2: Multiplayer örömök

2009. november 21.
2.7391
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Dru profilja, adatai
Dru
A 2K Games elcsúsztatott játékainak egyik jelentős képviselője a BioShock 2, amelynek már idén meg kellett volna jelennie, azonban az illetékesek úgy érezték, nem fog neki megártani némi plusz polírozás.

A jelenleg is érvényben lévő terv szerint február első napjaiban szállingózhat közénk a produktum, amely előrevetíti, hogy egy bitang erős februárhoz lesz szerencsénk 2010-ben. A nagy sikert aratott első részből még kimaradt a többjátékos opciók beépítése, a 2K Marin azonban most már nem követi el ezt a hibát, és közkívánatra, a Digital Extremes csapatával kiegészülve tisztességes mennyiségű multiplayer tartalmat is megpróbálnak beékelni az alkotásba.

Az elénk táruló lehetőségek tárházáról már írtunk párszor, némi mozgó anyagot is mutattunk, azonban Rapture-t nem lehet megunni, ezért mindig örömmel adunk teret a friss videóknak. A lenti példány sajnos elég rövidre sikeredett, ám arra tökéletesen megfelel, amire szánták: bepillantást enged az egyik multiplayer játékmódba, amely valószínűleg nem más, mint a deathmatch. A hangulatos fegyverek mellett használhatunk majd spéci képességeket is, amelyek remélhetőleg még változatosabbá varázsolják a meneteket.
#tv#
BioShock 2, amelynek már idén meg kellett volna jelennie, azonban az illetékesek úgy érezték, nem fog neki megártani némi plusz polírozás.'>
nincs még hozzászólás

BioShock
15.990 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
Maniac profiljamarco profilja