Bioshock 2: A 2K történelmének legnagyobb reklámkampányával felvértezve

2009. május 23.
1.6721
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Dru profilja, adatai
Dru
Az idei esztendő egyik legfényesebb csillaga lehet a 2K Marin által kopácsolgatott BioShock 2.

Ezzel nem csak a lelkes rajongók százai, hanem a kiadó (és pénzforrás) szerepében tetszelgő 2K Games (a Take 2 leányvállalata) is tisztában van, és természetesen mindent megtesznek, hogy valóra is váltsák ezt az esélyt. A szakmai munkával az eddigiek alapján nem lesz komoly probléma, de manapság a jól felépített marketingnek is hatalmas szerepe van egy-egy produktum sikerében.

Ezt tudják a 2K Games fejesei is, ezért a nemes cél érdekében úgy döntöttek, hogy a cég történelmének legdrágább, legnagyobb szabású reklámhadjáratát teszik a BioShock 2 alá. A hírt Simon Turner, a 2K egyesült királyságbeli részlegének marketing menedzsere kürtölte világgá, aki pontos összeget még véletlenül sem árult el, annak megtippelését a spekulánsok fantáziájára bízta. Cserébe olyan mondatok hagyták el a száját, mint "számítsatok valami nagyon látványosra", valamint "a 2K várakozásai szerint a BioShock 2 egyike lesz az év top5 játékainak".

A kiadó tehát rendületlenül bízik a Big Daddy-k és Rapture parádéjában, de azért igyekeznek biztosra menni, legalábbis a reklámozásra szánt, minden bizonnyal nem elhanyagolható pénzmennyiség erre utal. Mi is lelkesen szorítunk azért, hogy az alkotás megfeleljen az elvárásoknak, hiszen ezzel nem csak a 2K Games, hanem mi, játékosok is nagyon jól járnánk.
BioShock 2.'>
2 hozzászólás

Lac

16 éve, 2 hónapja és 17 napja

Lehet felépítenek egy aqvaparkot Rapture mintájára... na jó, vicc voltröhögő smiley

válasz erre

Vendég

16 éve, 2 hónapja és 17 napja

Kíváncsi leszek arra a kampányra!kacsintó smiley

válasz erre
BioShock
15.990 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja