Bionic Commando: Rearmed 2: E3 2010 trailer

2010. június 21.
2.4721
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Sajnos a Capcom a 2010-es E3 kiállításon csak a másodhegedűsök között kapott helyet, lévén sem komolyabb bejelentésük nem volt, sőt, a kivitt játékaik is eltörpültek egyelőre a többi fejlesztő és kiadó által bemutatott programokhoz képest.

Így eshetett meg, hogy például a Bionic Commando: Rearmed 2, direkt a rendezvényre készült videóját néhány nappal az esemény vége után tudjuk csak bemutatni nektek. Természetesen ez még ne adjon okot arra, hogy mondvacsinált indokokat felsorakoztatva kihagyod az alábbi matériát.

A Rearmed 2 ugyanis elődjéhez hasonlóan egy kiváló alkotás lesz, hűen követve nem csak a feltámadt, hanem a klasszikus előd útvonalát, bevetve hozzá a legtöbb platformerből ismert és szeretett elemet. Bővebb információnk sajnos a bejelentés óta nem érkezett a programról, de a bemutatkozó trailer, illetve a friss E3-as mozgókép után talán felesleges is lenne minden szó, néhány kiváló gameplay felvétel ugyanis tisztán megmutatja számunkra, hogy az illetékesek maradnak a kijelölt úton, az alkotás pedig a jövő esztendő elején az egyik legkiválóbb platformer lesz, egyelőre úgy tűnik csak Xbox 360 és PlayStation 3 masinákon.

Töltsd le a Flash Playert, hogy használhasd a Game Channel TV-t.

3 hozzászólás

Vendég

9 éve, 5 hónapja és 22 napja

Király játék lesz!

válasz erre

marco

10 éve, 9 hónapja és 24 napja

Hála az égnek. Nagyon jó lesz!

válasz erre

Shade

10 éve, 9 hónapja és 24 napja

Na, visszatértek a régi formához.

válasz erre
Bionic Commando: Rearmed
3.590 Ft-tól
kövesd a játékot!
Minden hír, videó és cikk
E3 2010
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

M.O.R.P.H. profiljaMonyo profiljagery1113 profiljaManiac profilja