Bill Gates a Windows 7-ről

2008. május 13.
2.7191
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Gömi profilja, adatai
Gömi
Gőzerővel folyik az új Windows operációs rendszer fejlesztése.

A Windows 7 jelen állás szerint már 2009-ben, pontosabban a következő év második felében megérkezhet, legalábbis erre lehet következtetni a Microsoft elöljáróinak szavaiból. Maga Bill Gates is nyilatkozott az operációs rendszerrel kapcsolatban, és persze mindjárt ígéreteket is tett arra vonatkozólag, hogy a Windows 7 személyében egy jóval kiforrottabb, és jóval kevésbé szeszélyes utódot köszönthetünk.

Gyaníthatóan senki nem vág majd hátast e szavak hallatán, mivel pontosan ez az, amit vártunk Bill Gates-től, illetve a Vista után neki, mint a Microsoft prominensének mondhatni kötelessége így nyilatkoznia a cég fejlesztés alatt álló termékéről.

E közben a Windows Vista elérte a 140 millió eladott kópiát, ami önmagában tekintélyes adat, viszont a Microsoft számára az XP utódja e szempontból sem hozta a tőle elvárhatót úgymond. Hogy miért is nem, arra kézenfekvő a válasz. Kedvenc Microsoft-gurunk, Steve Ballmer sem köntörfalazott néhány hete a neki szegezett kérdésre, és maga is elismerte, hogy a Vista egyfajta átmenetet képez az előző és a következő rendszerek között.

Gates szentül hisz a Windows 7 kiforrottságában, legalábbis ezt ígéri a felhasználóknak abban az interjúban, amely a minap készült vele. Máris leszögezte például, hogy a Vista utódja szerényebb lesz valamivel a gépigényét tekintve, érezhetően kevesebb tárhelyet igényel majd a memóriában, és fejlesztett energiagazdálkodással bír majd.

Talán hihető a dolog, ha a Windows operációs rendszerek evolúciójára gondolunk, hiszen az elmúlt években volt néhány komoly baklövése a Microsoft-nak, (lásd Millenium) de ellenpéldát is láttunk, azaz remélhetőleg csak idő kérdése, hogy a Vista által képviselt új irányvonal egy kiforrottabb utódban képviseltesse magát.
4 hozzászólás

Vendég

17 éve, 3 hónapja és 20 napja

Vista Eredetileg angol de már magyarul is tud Pentium 3-asom van 512MB ram PCI-videó karival problémám még nem volt vele tüzfala csak a sajátja van fentvan már 2006 decembere óta Mivel novemberben keztem el a tölést!!!
Win98-as játékok szuperül futnak ami xp-n nem ment egyáltalán az itt most száguld PLmeglepett smileyNI
winver: 6.0.6000.16386
sp1 is felraktam változást nem nagyon észleltem szerintem sok az elkényeztetett ember a világban!!!!!

válasz erre

Vendég

17 éve, 3 hónapja és 20 napja

menő smileytök zsír

válasz erre

gocsa

17 éve, 3 hónapja és 21 napja

Erről jut eszembe: május 19-én a Corvinus Egyetemen a híres/hírhedt Steve Ballmer tart előadást, itt lehet jelentkezni: http://msportal.hu/events/default.aspx

válasz erre

Vendég

17 éve, 3 hónapja és 23 napja

röhögő smileynany szeru.

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja