Bezárta kapuit a Propaganda Games

2011. január 21.
1.8191
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Mindig szomorú egy játékokat fejlesztő stúdió bezárásáról írni, de már a Hupikék Törpikék óta tudjuk, hogy az élet nem csak játék és mese.

Történt ugyanis, hogy a tegnap esti órákban a Disney Interactive brigádja megerősítette a Joystiq magazinnak egy interjúban, hogy a többek között a Tron: Evolution-t is jegyző Propaganda Games brigádjának befellegzett, a stúdió ajtajára lakat került a minap, így a srácoktól hiába is várnánk friss játékokat a jövőben, azok már nem fognak megérkezni soha.

A Propaganda Games srácai fölött egyébiránt már korábban is meglengett Damoklesz kardja, ám akkor megúszták egy projekt törlésével, ami történetesen egy kiválónak ígérkezett Pirates of the Caribbean cím lett volna. Most azonban már ők sem tudták elkerülni végzetüket, és bár arról nem szólnak a híradások, hogy a jövőben érkező bővítményeket és javításokat kik fogják elkészíteni a nemrégiben megjelent Tron: Evolution-höz, de reménykedünk benne, hogy egy maroknyi brigád legalább ezt a kötelességét még elvégzi, amíg végleg megmutatja középső ujját a Disney Interactive-nak.
2 hozzászólás

marco

14 éve, 4 hónapja és 20 napja

Jó, mondjuk egy Tron után mit is várhatnánk.mosolygó smiley

válasz erre

skyman

14 éve, 4 hónapja és 20 napja

hát mindig "szomoru" ilyet hallani....
az a baj, hogy akkor elöbb utobb elfogy az összes, bár remélem, több játékgyár már nem akarja becsukni a kapuitröhögő smiley

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja