Bezárt a Murdered: Soul Suspect-et fejlesztő stúdió

2014. július 02.
1.5091
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
marco profilja, adatai
marco
Úgy tűnik, a többek között a Dark Void és a Murdered: Soul Suspect játékokat is fejlesztő Airtight Games végleg bezárta kapuit, a csapat elérhetetlen.

Pár hónapja még arról adtunk hírt hogy Airtight Games leépíti a csapatát, azonban úgy tűnik, nem bírták tovább, végleg bezárt a stúdió. A Geekwire néhány kollégája akarta meglátogatni a csapatot Redmondban, azonban üres irodát, kiárusítás alatt lévő bútorokat találtak.

A nemrégiben megjelent Murdered: Soul Suspect vegyes fogadtatást kapott, nálunk a 8.3-as pontszámával kifejezetten a jobban értékelt játékok közé tartozik.

A csapat emailben is elérhetetlen. Bár hivatalos közlemény még nem érkezett az ügyben, nagyon úgy fest, hogy egy újabb játékfejlesztő stúdió zárt be.
4 hozzászólás

kakas201

6 éve, 9 hónapja és 3 napja

Mert lassan már többe kerül a fejlesztés, mint ami bevétel jön belőllük.. Mindenki jót, nagyot, királyabbat, aztán nem tudják hol a határ Nagyon sajnálom őket

válasz erre

zender

6 éve, 9 hónapja és 3 napja

Szomorú. Nagyon sokan zárnak be, szerintem nincsenek felkészülve sokszor a nagy kiadásokra, ami egy játékkal jár. Vagy elverik a pénzt, nem tudom. Mindenesetre fura, hogy sikerjátékok készítői kerülnek csődbe.

válasz erre

Vendég

6 éve, 9 hónapja és 3 napja

Pedig rohadt jó a game. Miért zártak be? Elfogyott a pénz?

válasz erre

totyak

6 éve, 9 hónapja és 3 napja

Legalább a játékot befejezték. De akkor folt, vagy dlc áradat már biztosan nem lesz.

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

rDAVE profiljaImperator profilja