Bezárja kapuit a Rebellion Derby

2010. január 13.
1.6191
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Bár tegnap még pletykaként kezeltük a hírt, mára már hivatalossá érett információról beszélünk, mikor azt mondjuk, bezárja kapuit a Rebellion Derby fejlesztőcsapata.

Aggodalomra azonban semmi ok! Bár sajnáljuk a csapatot, az utóbbi időben sajnos képtelenek voltak megfelelni az elvárásoknak, nekik köszönhettük ugyanis a Shellshock második epizódját, valamint a kritikán aluli Rogue Warrior-t is, amelyek után minden rosszmájúság ellenére is csak és kizárólag ez lehetett a következő lépés.

A valamikor szebb napokat is megélt stúdió - Core Design néven ők készítették az első Tomb Raider epizódokat - mára már teljesen kiégett, aki pedig azon aggódik, hogy mi lesz az alkalmazottaikkal, esetleg a szintén a Rebellion műhelyében készülődő Aliens vs. Predatorral, nyugodjon meg. A csapat viszonylag nagy létszámban ugyanis beolvad a Rebellion oxfordi és liverpooli stúdiójába, akik majd szépen, gond nélkül és kellő minőséggel leszállítják számunkra a savköpőkkel és óriási raszta-szörnyekkel megpakolt alkotást. A Rebellion Derby-t sajnáljuk, bár abban talán egyetértünk, hogy ami nem megy, azt felesleges erőltetni...nincs még hozzászólás

legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

drift3r91 profiljagery1113 profilja