Bezárja kapuit a Two Worlds és a Raven's Cry fejlesztője?

2015. május 08.
1.8081
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Egyelőre még csak pletykaként, de felmerült, hogy a lengyel Reality Pump csapatát a sorozatos szerencsétlenségek után most elérte a végzet, a Topware Interactive ugyanis úgy döntött, hogy lakatot tesz a fejlesztők ajtajára.

Mindez nem túl meglepő, ha azt vesszük alapul, hogy bár a csapatnak rengeteg jó és kreatív ötlete volt a múltban, sem a Two Worlds szerepjáték-sorozatot, sem a legutóbbi Raven's Cry-t nem tudták úgy megvalósítani, hogy az maradandó nyomokat hagyjon a játékosokban.

Hangsúlyoznánk, hogy a hír egyelőre csak pletyka, egy lengyel játékmagazin hozta csak nyilvánosságra, akik egyébiránt úgy értesültek, hogy a csapat tagjainak jelentős része nem marad munka nélkül, mivel beolvadnak majd a Basement Crawl fejlesztésével elhíresült Bloober Teambe. Várjuk a hivatalos részleteket!
6 hozzászólás

totyak

9 éve, 8 hónapja és 21 napja

Csapatok jönnek-mennek. Ezek is beolvadnak egy másik csapatba, vagy felvásárolják őket. A jogok is gondolom elkerülnek valahova, szóval az anyag nem vész el...

válasz erre

GOD

9 éve, 8 hónapja és 21 napja

Ez pálya jó lenne MK X-be! nyelvnyújtó smiley

válasz erre

wegh

9 éve, 8 hónapja és 21 napja

A Two worlds a kedvenceim jözött van, sajnálom, ha bezárnak szomorú smiley

válasz erre

rDAVE

9 éve, 8 hónapja és 21 napja

Raven's Cry-t sajnálom, mert vártam, viszont folyamatosan késett, majd egy silány játék jött ki. Steamen kemény 26%-on áll..

válasz erre

Ronalddo

9 éve, 8 hónapja és 21 napja

Nem ismerem őket, nekem nem annyira fognak hiányozni. Ha meg úgyis beolvadnak másba nincs is veszve semmi.

válasz erre

PaulMarloW

9 éve, 8 hónapja és 21 napja

Tény,hogy nem volt nagy durranás,de számomra élvezetes volt a Two Worlds játékaik.Erősen Gothic klónt akartak csinálni, csak nem lett akkora.Talán annyiban jobb ezen csapat játéka,hogy sokkal jobban fekszik az ember keze alá az irányítása....össze kéne boronálni a két csapatot és talán egy normális Risen folytatást kapnánk.

válasz erre
Raven's Cry
nincs ár
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja