Bezárhat a Retro Studios?

2018. július 04.
8.7261
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Egyenesen szörnyű hírek érkeztek a Retro Studios háza tájáról, a Nintendo egyik legismertebb texasi belsős csapata ugyanis évek óta ül a babérjain, emiatt pedig már korábban is megjelent róluk néhány rémhír.

Bár sokan azt hitték, hogy az idei E3-on majd változik a helyzet, azonban továbbra sem hallhattunk a Retro Studios jövőjéről, a Glassdoor nevű weboldalon - ahol amerikai dolgozók munkahelyi értékeléseket és visszajelzéseket tehetnek nyilvánosan - azonban most aggasztó információkat találtak a rajongók, a csapat egykori alkalmazottjai ugyanis arról írtak ott az elmúlt hetekben, hogy a vállalat romokban hever, ami leginkább a vezetőknek, illetve a kommunikációs hiányosságoknak tudható be.

A számtalan visszajelzés és véleményezés között a leginkább meglepő azonban mégis az a kijelentés volt, mely szerint a csapat legalább fele úgy számol, hogy a Retro Studios ajtajára rövidesen lakat kerül.

Ha ez valóban így van, a Nintendónak búcsút kellene mondania a Metroid Prime és a Donkey Kong Country Returns fejlesztőitől, de ne feledjük el, hogy mindez egyelőre csak pletyka.
3 hozzászólás

WarriorAutobot

6 éve, 2 hónapja és 21 napja

Hát ha tényleg a babérjaikon ülnek akkor ne lepődjünk meg nagyon.

válasz erre

totyak

6 éve, 2 hónapja és 22 napja

Az a jó, hogy ezek a fejlesztők mindig találnak másik csapatot maguknak, szóval nem kell őket félteni. Ahol megszűnik egy csapat, lesz helyette másik kettő.

válasz erre

VaPe

6 éve, 2 hónapja és 22 napja

Nemár, veszélyben a Metroid Prime??? meglepett smiley Azért csúszik ennyit?

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
Botyi profiljaRemulto profiljamuki profiljaGargameth profilja