Bezárhat a PSP-s, PS3-as és PS Vitás digitális áruház

2021. március 22.
23.9111
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Egy korszak lezárulhat a Sony történetében, lévén a legfrissebb pletykák szerint a cég készül bezárni a PS3, a PS Vita és a PSP online áruházait, így a jövőben azokból már semmit nem lehet majd megvásárolni.

A The Gamer újságírója adta hírül, hogy a digitális boltok hamarosan lehúzzák a rolót, így várhatóan a PSP-s és PS3-as áruház idén július 2-án kerül lelövésre, míg a PS Vitás üzlet kicsit tovább húzza, egészen konkrétan augusztus 27-éig. Onnantól kezdve azonban bezár a bazár.

Állítólagosan a Sony mindezt a hónap végén fogja megerősíteni, ahogyan azt az említett forrás megtudta a tűzhöz közel álló személyektől, azonban elviekben ugyanúgy le lehet majd tölteni azokat a programokat, amiket már egyszer megvettünk - annak rendje és módja szerint.
pletykák szerint a cég készül bezárni a PS3, a PS Vita és a PSP online áruházait, így a jövőben azokból már semmit nem lehet majd megvásárolni.'>
4 hozzászólás

Imperator

3 éve, 3 hónapja és 10 napja

Logikus, miért is vennél játékot a régi szeretett konzolodra, ha megveheted majd Remastered címszóval az újakra? mosolygó smiley

válasz erre

petrovicsz

3 éve, 3 hónapja és 10 napja

Lezárul egy korszak... Ez van, már a PS4 is a múlt gyakorlatilag.

válasz erre

VaPe

3 éve, 3 hónapja és 10 napja

Teljesen érthető lépés.

válasz erre

fighterlaci

3 éve, 3 hónapja és 10 napja

Őszintén, nem lenne meglepő.

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
Mordorer profiljaBotyi profiljarDAVE profilja