Bezár a Kaos Studios? - A THQ új Homefront-ról beszél...

2011. június 13.
2.2271
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Cpt_Nihil profilja, adatai
Cpt_Nihil
Ezekben a percekben is számos jelentés kering a világhálón, melyek szerint a Homefront fejlesztéséért felelős stúdió órái meg vannak számlálva.

Ha továbbra is ilyen ütemben szaporodnak az effajta hírek, kénytelenek leszünk egyre komolyabban venni őket. Ideje volna megbarátkozni a gondolattal, hogy hamarosan köddé válik a Kaos? Ez olyan kérdés, amire egyelőre nincs módunkban felelni, miként a dolog "miértjét" is homály fedi. MÉG homály fedi.

A stúdió ajtajait-ablakait az ő anyavállalata, a THQ deszkázza be, méghozzá "a stúdió belső felépítésének stratégiai átszervezése" baljósan csengő címszava alatt. A THQ elmondása szerint Homefront IP-jüket a THQ Montreal kezére adják. Hogy a vállalat miért ontja ki saját vérét, egyelőre nem tudni.

Mindeközben Danny Bilson, a THQ egyik feje nyilatkozatában elárulta, közeleg a Homefront 2, s hogy módfelett "érdekes" tervei vannak az új FPS franchise-zal kapcsolatban.

"Mindent, amit az első részből tanultunk, látni fogtok más játékokban is a jövőben, ennek a franchise-nak a folytatását is beleértve. Lesz néhány érdekes bejelentésünk a jövőben ezzel a címmel kapcsolatban."

Bilson egyebek közt azt is leszögezte, hogy az új Homefront-tal az összes őket (a játékot) ért kritikával felveszik majd a harcot, további részleteket azonban nem osztott meg velünk.
3 hozzászólás

Vendég

13 éve, 11 hónapja és 21 napja

Homefront nagyon király, a 2 is nagyon várós!

válasz erre

Vendég

13 éve, 11 hónapja és 22 napja

nincs vége ennek a rohadt válságnak.szomorú smiley

válasz erre

Vendég

13 éve, 11 hónapja és 22 napja

Nem lenne meglepő. Mindenki bezár.szomorú smiley

válasz erre
 
Minden hír, videó és cikk
E3 2011
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja