Bezár a GameTrailers.com

2016. február 09.
5.2991
marco profilja, adatai
marco
A 2002-ben alapított, összesen 13 évet megélt GameTrailers.com a mai napon váratlanul bejelentette, hogy bezárják az oldalt, nem működik tovább.

Az indulásakor teljesen egyedi koncepcióval debütáló, kizárólag videóanyagokkal foglalkozó magazin villámgyorsan lett hihetetlenül népszerű, azonban a Youtube 2005-ös piacra lépésével más szereplő is került a területre, és mint utólag tudjuk, óriási, gyakorlatilag legyőzhetetlen ellenféllé nőtte ki magát.

A bezárás mellett azért döntött a csapat, mert mint mondják, az online gaming újságírást 2002-ben a szöveges és képes tartalmak uralják, ha pedig trailert akart látni az ember, erre szakosodott tévéműsort vagy csatornát kellett keresnie, azonban a világ megváltozott, most már mindenhol bármikor elérhetők ezek a tartalmak is.

A GameTrailers.com szerkesztői nyilatkozatukban úgy fogalmaztak, hogy örülnek, hogy részesei lehettek annak a változásnak, amit a videós tartalmak okoztak a világban, de most, 13 év elteltével be kell hogy zárjanak.
9 hozzászólás

ColeCollins

3 hónapja, 3 hete és 6 napja

Én azért sajnálom, hogy megszűnik, hiszen részese volt a videojátékok forradalmának...

válasz erre

totyak

4 hónapja,

Nem emlékszem, hogy valaha is jártam volna az oldalukon.

válasz erre

WarriorAutobot

4 hónapja,

Egy időben én is látogattam, de utána áttértem a YT-ra úgyhogy már nem nagyon néztem manapság...

válasz erre

Hentes

4 hónapja,

Nem sok könnyet fogunk ejteni miatta szerintem. Nézegette egyáltalán még valaki?

válasz erre

Ronalddo

4 hónapja,

Eljárt felette az idő. Semmi újdonsággal nem jöttek ki évek óta, nulla fejlesztés és zéró innováció jellemezte. Ha valóban az lenne aminek mondják magukat hogy úttörő meg ilyesmi, akkor azért kicsit jobban oda kellett volna figyelni ezekre.

Nem fog hiányozni.

válasz erre

kpal

4 hónapja,

Én kb 2005 környékén találtam rá arra az oldalra ,és akkoriban sűrűn jártam oda , akkor You Tube se volt olyan szinten mint most . Legtöbbet 2007-ben voltam ott Crysis bemutató játékát néztem.
Kár érte jó hangulatú oldal volt.

válasz erre

Gólem

4 hónapja,

Az szép. Mondjuk mindent gamer oldalakon nézek meg, nem mászkáltam fel én sem külön oda.

válasz erre

bekecs

4 hónapja,

Azért ez durva! Az is fura volt amikor évtizedes, meghatározó magazinok zártak be pár éve, de ők azért egyedülállóak voltak még most is...

válasz erre

Mordorer

4 hónapja,

Aztakuuuuuuu!!! Mondjuk nem csodálom, nem is emlékeztem már rá hogy létezik. Gondolom nem sokan nézték őket.

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

 adambalonyi profiljaRyutheStaR profiljarDAVE profiljakulacs profiljaTomis profiljaM.O.R.P.H. profiljaLaci721 profiljamegapkun profiljaElisorne profiljakylx profilja