Beyond Good And Evil 2: Leleplezve

2008. május 29.
3.0301
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
Most már mindenki fellélegezhet, aki azon rágódott netán, hogy a UbiSoft végül keresztet vet a Beyond Good & Evil 2 project-re, melyről írtuk korábban, hogy előkészületi stádiumban leledzik, de a francia óriás még nem döntött sorsáról.

Időközben olybá tűnik, hogy sikerült végre pontot tenniük a hatalmas dilemma végére és kihozzák a Beyond Good & Evil második felvonását, mely debilségben hozza majd a tőle elvárt formát.

A tegnap este startoló Ubidays-en megtörtént a nagy leleplezés, így mostantól biztosra mehetünk, hogy érkezni fog, ám megjelenési dátumról egyelőre nem tudunk. Viszont hoztunk Nektek egy trailert, egyenesen az esti banzájról. Ez a játék legelső megnyilvánulása és bízva bízunk abban, hogy korántsem az utolsó. Ez egy promóciós trailer, ezért hatalmas csattanókat és gameplay action-öket ne várjatok, mindent a maga idejében.

A UbiSoft nem volt bőbeszédű a készülő folytatással kapcsolatban, így jobbhíján magunknak kell leszűrnünk dolgokat, a nyúlfarknyi videóból. Ismét feltünik Jade, az első epizód főhősnője, rajta kívül pedig a sertésfajzatok kerültek újfent terítékre. Platform megjelölés nincs. Majd egyszer, valamikor érkezik valamilyen berendezésekre, talán a két HD masinára és PC-re. Michel Ancel ezúttal sem fog szemetet kiadni a kezei közül, már csak abban bízzunk, hogy a kasszáknál sem lesz akkora bukta, mint az elődje volt.

#tv#
nincs még hozzászólás

 
Minden hír, videó és cikk
Ubidays 2008
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja