Beyond: Two Souls - QTE jelenetek nélkül, 15 órás játékidővel

2013. március 22.
2.0931
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
David Cage a tegnap esti órákban egy igencsak tartalmas interjút adott a VG247 munkatársainak, aminek köszönhetően néhány érdekes információ látott napvilágot a Beyond: Two Souls-ról, így többek között kiderült például, hogy ez lett az egyik legnagyobb motion capture projekt, ami valaha is készült a játékvilágban.

Cage megerősítette mindemellett, hogy az alkotásból hanyagolni fogják a QTE jeleneteket, azokkal ugyanis már a Heavy Rain esetében is csak problémáik adódtak.

Ha már szóba került a Heavy Rain, David Cage elmondta, hogy lényegesen hosszabb lesz a Beyond: Two Souls játékideje, mint az általuk készített legutóbbi alkotásé volt, így nagyjából 12-15 órára számíthatnak majd a rajongók. Biztató hírek ezek a jövőre nézve, nem igaz?

A tegnap esti órákban egyébiránt néhány friss gameplay felvétel is napvilágra került a játékhoz, ezeket alant szintén megtekinthetitek. Megjelenés októberben!

#tv#

#tv2#
Beyond: Two Souls-ról, így többek között kiderült például, hogy ez lett az egyik legnagyobb motion capture projekt, ami valaha is készült a játékvilágban.'>
5 hozzászólás

Vendég

12 éve, 14 napja

krumplisuto powa!

válasz erre

Vendég

12 éve, 14 napja

Iszonyat szééépp!!!!!!

válasz erre

Vendég

12 éve, 14 napja

PS3 powa!röhögő smiley

válasz erre

Vendég

12 éve, 14 napja

PS3 powa!röhögő smiley

válasz erre

Vendég

12 éve, 14 napja

Nagyon szép játék!

válasz erre
Beyond: Two Souls
14.990 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja