Beyond: Two Souls, Hans Zimmer lesz a felelős a zenéért

2013. augusztus 22.
3.2511
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
darkomen profilja, adatai
darkomen
A Beyond: Two Souls egy nagyon jó játéknak ígérkezik és azért egy ilyen volumenű játékhoz megfelelő zene is dukál, így nem csoda, hogy a Quantic Dream csapata a lehető legjobb embereket szerződteti le.

A Beyond: Two Souls zenéjét eredetileg Normand Corbeli szerezte, akinek a Heavy Rain zenéjét köszönhettük, ám hasnyálmirigy rákja következtében ő már nem lehet közöttünk.

A Quantic Dream ezért Lorne Balfe-t szerződtette le, hogy befejezze Corbeli munkáját. Lorne Balfe munkái között található az Assassin's Creed III zenei felhozatala, így jó kezekbe került a Beyond: Two Souls zenéjének további sorsa.

A Quantic Dream tovább is ment és a világhírű Hans Zimmer zeneszerzőt is leszerződtették, hogy Lorne Balfe-val közösen dolgozzanak. Hans Zimmer is jártas a videojáték zenék szerzésében, hiszen a Call of Duty: Modern Warfare 2 főcímzenéjét is ő szerezte. (Talán ismertebb munkája azért az Inception, azaz Eredet című film zenéje.)

Hans Zimmer és Lorne Balfe közös munkájából csak jó dolog sülhet ki, hiszen már korábban is dolgoztak együtt. Ilyen munkájuk például a Crysis 2 zenéje.

Örömmel várjuk a végkifejletet.
Beyond: Two Souls egy nagyon jó játéknak ígérkezik és azért egy ilyen volumenű játékhoz megfelelő zene is dukál, így nem csoda, hogy a Quantic Dream csapata a lehető legjobb embereket szerződteti le.'>
6 hozzászólás

juhaszandor

11 éve, 6 hónapja és 20 napja

hans zimmer nevét most sűrűn olvasom, gyors utánanézek, hogy ki is ez röhögő smiley de ha dícsérik, akkor csak jó lehet röhögő smiley

válasz erre

LolZ

11 éve, 7 hónapja

Hát ő az aki mindig eltalálja a hangulatot.röhögő smiley

válasz erre

totyak

11 éve, 7 hónapja

Nem igazán ismerem a zeneszerzők munkáit, ritkán figyelem játék közben a muzsikát, csak ha tényleg kiemelkedően jó és ez fel is tűnik.

válasz erre

Alice

11 éve, 7 hónapja

Sajnálom az elődjét, hiszen a heavy rainnek a zenéje gyönyörű volt, vioszont Hans Zimmerhez megannyi film zene is hozzákapcsolódik, pl Karibtenger is, meg még sok más :3 Érdemes lecsekkolni. Az ő kezeiben biztos jó lesz.

válasz erre

rDAVE

11 éve, 7 hónapja

Fogalmam sincs milyen a stílusa, biztos jó, bízom a Quantic Dreamben. mosolygó smiley

válasz erre

WillThaWheel

11 éve, 7 hónapja

Hans Zimmer-ből csak valami jó jöhet ki! röhögő smiley Elég mély hangzású zenéket szokott csinálni, ha jól tudom...

válasz erre
Beyond: Two Souls
14.990 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
Minden hír, videó és cikk
gamescom 2013
legutóbbi hozzászólások
 
Maniac profiljamarco profilja