Bevonszolták magukat PlayStation Networkre a House of the Dead 3 élőhalottjai

2012. február 15.
1.8921
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Már korábban beszámoltunk nektek arról a rendkívül örömteli hírről, miszerint a Sega arra készül, hogy a valamikori, nyugodtan mondhatjuk, hogy legendás House of the Dead-sorozat második és harmadik részét ismét felpakolja a PlayStation Network kínálatába, hogy a sorozat régi vagy új rajongói megismerkedhessenek a klasszikus árkád shooterek világával.
 

A széria második darabja már hetekkel korábban beszaladt a Sony disztribúciójára, a mai napon pedig megjelent a harmadik epizód is!

A House of the Dead 3 ugyanakkor nem csak úgy megjelent, hanem némi ráncfelvarráson is átesett, az illetékesek ugyanis HD küllemmel ruházták fel a milliónyi élőhalott kiontására szakosodott programot, sőt mi több, mivel PlayStation 3 és mivel on-rail-shooter, ezért a fejlesztők úgy gondolták, hogy Move támogatással is felvértezik alkotásukat, amivel lényegesen magasabb szintre helyezi az lövöldözés élményét.

A játékért cserébe 7 dollárt kell fizetnünk, azonban aki egyszer rákap a zombimészárlásra, az biztosan elismeri, hogy nem nagy ár ez egy felújított klasszikusért.
2 hozzászólás

Vendég

10 éve, 5 hónapja és 2 napja

Mekkora gamma! És most már hivatalosan is leszedhető lesz a magyar Storeból!

válasz erre

Braddock

10 éve, 5 hónapja és 2 napja

Ez nagyon jó hír!Imádtam régen!

válasz erre
House of the Dead 3 HD
nincs ár
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

Kisember001 profilja