Bevásárolt a PopCap Games

2009. február 24.
2.0701
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
A mobilos játékairól elhíresült PopCap Games bevásárolt, a kiszemelt áldozat pedig nem más volt, mint az Xbox Live Arcade-os, Small Arms fejlesztője, a Gastronaut Studios.

A seattle-i csapat független stúdióként kezdte a pályafutását még 2002-ben, azóta sem voltak túlzottan produktívak, összesen két játékukat jegyezzük, a 2004-es Fuzzy Fever-t és a 2006-os Small Arms-t. A csapat mostantól a PopCap Games égisze alatt folytatja a munkásságát.

A felek nem nyilatkoztak a megállapodás részleteiről, de a szintén seattle-i székhelyű, casual játékaival hódító PopCap Games állítása szerint az üzlet magában foglalja a Gastronaut Studios vagyonának és alkalmazottjainak megszerzését. A megvásárolt stúdió jelenleg több, bejelentetlen címen is dolgozik újdonsült tulajdonosának.

A Gastronaut Studios alapítói megtarthatják a szellemi tőkéjük exkluzív jogait, beleértve a Small Arms-t és a megjelenés előtt álló, Xbox Live Arcade puzzle-t, a Gel-t is. A PopCap games játékai már a PlayStation Store-on is felbukkantak, a telefonokon nagy népszerűségnek örvendő Zuma és a Bejeweled 2 elérhető a Sony online játékpiacán.
nincs még hozzászólás

legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

WickedSick profilja