Betelt a pohár a World of Warcraft játékosoknál, mert megváltozott a játék

2018. december 21.
7.7801
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
A World of Warcraft történetében már nem egyszer volt össznépi felháborodás a játék valamely aspektusa miatt, most a Redditen gyűltek össze azok, akik kifogásolják az MMORPG loot box rendszerét.

A posztot egy tősgyökeres játékos tette közzé, melyben kiemelte, hogy az évek során rettenetesen megváltozott a World of Warcraft, és most már sokkal inkább egy kaszinóként működik, mintsem valódi játékként, illetve nem azért jelentkezik be, hogy loot boxokat szerezzen vagy vásároljon (gondol itt a dungeonök végén lévő random dropra), sőt abból is elege van, hogy minden nap le kell cserélnie a felszerelését.

Emberünk leírja, hogy a The Burning Crusade kiegészítést megelőzően két évig viselte ugyanazt a palástot a játékban, most meg gameplay közben állandóan le kell Alt-Tabolnia, hogy valamiféle külsős weboldalon meglesse, mégis hogyan kell buildelni a karakterét, és még sok egyéb szempontot kiemel a felhasználó.

Eme nyílt levél óriási népszerűségre tett szert a játékosok körében, rengetegen egyetértettek vele, hovatovább többen úgy gondolják, hogy ez azért van, mert Mike Morhaime távozása után senki nem töltötte be a Blizzard CEO posztját, sokan az Activisiont hibáztatják és a többé-kevésbé Morhaime helyébe lépő J. Allen Bracket, aki nem CEO-ként, hanem csak elnökként tevékenykedik a Blizzardnál.
4 hozzászólás

Doragon

1 éve, 3 hónapja és 12 napja

Ronalddo írta:
Több régebben nagy játéknál ez a helyzet, az új játékosokat nem tudják bevonzani, a régieket meg kiakasztják a változások: WOT, DayZ, WoW.
Több emberrel is beszélgettem már a WoW helyzetéről, mindenki kiemeli azt, hogy mennyien elhagyták a játékot a Cata miatt, hogy jöttek vissza a Legion-nel és hogy a BFA-val megint van egy kis kavarodás.

Emellett rengetegszer visszahallom, hogy a játék combat rendszere elavult, és egy kicsit "True Action"-feelingűvé kellene tenni. Lehet, hogy ez is segíteni tudna egy kicsit a játékosok bevonzásában.

válasz erre

zender

1 éve, 3 hónapja és 14 napja

Nagyon megértem őket, hogy ki vannak akadva.

válasz erre

Ronalddo

1 éve, 3 hónapja és 14 napja

Több régebben nagy játéknál ez a helyzet, az új játékosokat nem tudják bevonzani, a régieket meg kiakasztják a változások: WOT, DayZ, WoW.

válasz erre

VaPe

1 éve, 3 hónapja és 14 napja

Az kellemetlen.

válasz erre
World of Warcraft
3.999 Ft-tól
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

Tuttu13 profiljaMarduk profiljamarco profiljaconexke profiljaGamePlay profiljabekdaniel profiljarDAVE profilja