Beteg launch trailerrel rajtolt el a Transference

2018. szeptember 19.
6.0141
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Ubisoft a minap elérhetővé tette a tavalyi E3-on bemutatott Transference című beteg horrorjátékot, amihez egy olyan őrült kedvcsinálót dobott össze, hogy az garantáltan képes még a te figyelmedet is felkelteni, ha eddig elkerült volna az alkotás.

A Transference kapcsán ugyanis eddig folyamatosan csak azt híresztelték, hogy Elijah Wood áll a projekt mögött, azonban a hollywoodi sztár ellenére is egy egészen félelmetes és őrült élmény született, ami ráadásul a virtuális valóságban teljesedik ki igazán.

Természetesen hagyományos formában is átélhető, így amennyiben felkeltette volna a figyelmedet, a Transference már elérhető PC-re, PS4-re és Xbox One-ra is, de a virtuális valóságot értelemszerűen csak az első két platformból csavarhatjuk ki a megfelelő eszközökkel.

Nézd nagyban ezt a videót!3 hozzászólás

Direktor

1 éve, 11 hónapja és 16 napja

Nekem eléggé bejövős trailer alapján.

válasz erre

Patrik94

1 éve, 11 hónapja és 16 napja

Beteg, nem beteg, nekem rohadtul bejön!

válasz erre

Neurotic

1 éve, 11 hónapja és 16 napja

Ahogy nézem nem kapott túl jó értékeléseket az oculus store-ban. Bár ez annak köszönhető, hogy uplay kliens drm van benne ami ****ul működik és ezért nem hajlandó elindulni a játék. Majd ha akciós lesz beszerzem addigra talán működni is fog

válasz erre
Transference
nincs ár
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

WickedSick profiljarDAVE profiljaDamdomdam profilja