Bétázhatunk majd a Halo Infinite-tel a megjelenés előtt

2019. június 22.
6.1261
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Még mindig sötétben tapogatózunk Master Chief következő nagy kalandja, a Halo Infinite kapcsán, azonban megérkezett a 343, hogy egy blogposzt formájában eloszlassanak némi ködöt a játék körül.

Mint kiderült, lesznek béta fázisok a jövő év végén esedékes debütálás előtt. Első körben egy szűk réteget fognak beengedni, majd az újabb és újabb próbakörök során tágítják ki egyre inkább a férőhelyek számát és a platformok sorát. Apropó platformok, első kézből az Xbox One-os tábor nyúzhatja majd a bétát, ami ismételten megerősíti, hogy még erre a generációra is befut a cím.

Ezenfelül egy sor olyan konkrétumot is elhintettek, amit korábban már rebesgettek, például hogy a Halo: Reach-hez hasonló karakterszerkesztővel jön az új etap, az osztott képernyő is visszatér, a LAN-támogatás sem marad ki, no meg azok, akik elérték az SR 152-es szintet a Halo 5: Guardiansban, azok markát jutalom üti majd az Infinite-ben.
4 hozzászólás

Gólem

4 hónapja, 6 napja

Miért hagynák ki? Várható volt.

válasz erre

Tommy

4 hónapja, 1 hete

Sőt, szerintem csak Xbox One-ra fut majd be, hogy később ki lehessen adni majd egy remake-et!

válasz erre

Direktor

4 hónapja, 1 hete

Gondoltam hogy nem hagyják ki a lehetőséget.

válasz erre

muki

4 hónapja, 1 hete

Legalább hamar kiderül hogy jó vagy rossz lesz.

válasz erre
Halo Infinite
nincs ár
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

Marduk profiljamarco profiljarDAVE profiljaWickedSick profiljaStarjumper profiljaGladosfreeman profiljaTidus profiljagery1113 profiljakylx profilja