Bet And Race: Új videó versenymániásoknak

2008. október 24.
3.9601
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Már lassan egy hónapja, hogy megjelent a Bet And Race nevezetű online autóversenyzős játék, azonban a fejlesztő urak egy kis reklám gyanánt kihoztak egy trailert a játékukról.

A teljesen ingyen játszható, -nevezzük bátran így- MMO eddig hatalmas népszerűségnek örvend, amin egyáltalán nem lepődünk meg. Bár hazánkban még nem nagyon ismert, most szeretnénk megtörni a jeget. Ha belenéztek a videóba, ti is hamar rá fogtok jönni, hogy ez a játék bizony a Need For Speed névre hajaz erőteljesen. A két game közötti párhuzam lemoshatatlan.

Nézzük át mit is kínál nekünk a Bet And Race. Ingyenes játékot, mint említettem, 15 pályát, amik közt találhatunk valódi versenypályákról koppintottakat, de kitaláltakat is. Ezen kívül 8 fajta verseny módot, saját verdánk tuningolását és realisztikus vezetési élményt is ígérnek nekünk a fejlesztő urak, amiből utóbbival nem értek teljesen egyet. De ezt tapasztaljátok majd meg ti magatok.

A frissen bemutatott videóban a Berlin városáról elnevezett pályát csodálhatjuk meg. A grafika ha nem is a legszebb, de szerintem megállja a helyét és legalább így nem kell egy erős konfiguráció a futtatáshoz. A játékban lehetőségünk van karriert futni vagy csak úgy beállni és szabadon versenyezni, de most kapaszkodjatok meg, még pénzben is játszhatunk. Ezt személy szerint rossz ötletnek tartom, de nem kötelező használni.

Nagyjából ennyi lenne a játék. Aki szeretné egy igazán pörgős autóversenyben összemérni az erejét másokkal, az ne habozzon, keresse fel a játék hivatalos weblapját, ahol egy regisztráció és a játék letöltése után máris belekezdhet a versenyekbe. Végezetül pedig álljon itt a game rendszerkövetelménye és az említett videó. Jó szórakozást!

Minimum rendszerkövetelmény:
Processzor: 1.5 Ghz
Grafikus kártya: Geforce 6200 / Radeon 9800
Memória: 512 MB

Ajánlott rendszerkövetelmény:
Processzor: 2.0 GHz
Grafikus kártya: Geforce 7800 / Radeon X1800
Memória: 1024 MB

A Bet And Race játék hivatalos honlapja

#tv#
nincs még hozzászólás

 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja