Bétadömping az Adobe háztáján

2008. május 28.
2.1531
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Gömi profilja, adatai
Gömi
A Photoshop és az Acrobat Reader szoftverek fejlesztője trial verzió formájában teszi elérhetővé újdonságait, köztük egy weboldal szerkesztőt, egy grafikai alkalmazást, és egy audio editor programot.

A béta verziók természetesen ingyen elérhetőek, letölthetőek, az Adobe pedig várja a felhasználók visszajelzéseit az új alkalmazásokról. A szoftverhármas a tesztelés, majd a finomítgatások végeztével része lesz az Adobe Creative Suite 4 programcsomagnak.

A jelenleg is futó Adobe CS3 tavaly tavasz óta elérhető a felhasználók számára. A negyedikre gyaníthatóan még jó darabig várni kell, a megjelenési dátummal kapcsolatban az Adobe nem hajlandó felvilágosítást adni.

A most béta formában bemutatkozó Dreamworks Web, a Fireworks, valamint a Soundbooth alkalmazások ez utóbbi programcsomag részét képezik majd például az Adobe Illustrator, vagy a népszerű Photoshop társaságában, csak hogy minden eszköz rendelkezésre álljon a kreatív felhasználók számára.

A CS4 megjelenési dátumára vonatkozóan azért nem adnak felvilágosítást - mint mondták - mert az esetleg számukra kedvezőtlenül befolyásolhatná a CS3 eladásait.
nincs még hozzászólás

 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja