Beszáguldott az utolsó Onrush trailer

2018. június 05.
4.7491
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A megjelenés alkalmából a Codemasters bemutatta az Onrush utolsó hivatalos kedvcsinálóját, aminek jóvoltából még egyszer és utoljára a megjelenés előtt lehetőségünk nyílik ismerkedni a Motorstorm szellemi örökösével.

A féktelen száguldást óriási rombolással, lökdösődéssel és mutatványozással elegyítő Onrush mögött ugyanis a Motorstorm egykori fejlesztői állnak, így a hasonlat nem meglepő a két cím között, noha elegendő csak belepillantani egy kicsit az alábbi felvételbe ahhoz, hogy rögtön láthassuk, itt azért egy kicsikét elrugaszkodottabb felfogásban közelíthetünk a versenyzéshez.

Ha téged sem győzött meg eddig az Onrush, próbálkozz meg az utolsó kedvcsinálóval az alábbiakban, ha pedig tetszik a látvány, akkor ne felejtsd el, hogy a játék PS4-re és Xbox One-ra is megjelent már, a későbbiekben pedig PC-s változatra egyaránt számíthatunk belőle.

Nézd nagyban ezt a videót!



Onrush utolsó hivatalos kedvcsinálóját, aminek jóvoltából még egyszer és utoljára a megjelenés előtt lehetőségünk nyílik ismerkedni a Motorstorm szellemi örökösével.'>
3 hozzászólás

M.O.R.P.H.

6 éve, 4 hónapja és 16 napja

Ha a Motorstorm hangulatának 80%-át tudja hozni, engem megvett kilóra

válasz erre

muki

6 éve, 4 hónapja és 16 napja

Kiváló hangulata van! mosolygó smiley

válasz erre

Vidoros

6 éve, 4 hónapja és 16 napja

Nekem nagyon tetszik, de megvárom a tesztet.

válasz erre
Onrush
14.790 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja