Berágott a Slim PlayStation 3 gyártója, a képekre vadászik

2009. május 19.
1.6091
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
A múlt héten kiszivárgott Slim PlayStation 3 képek után szaglászik az a kínai üzem, amelyben készültek és ahonnan illegálisan kivándoroltak.

A gyár perrel fenyegetőzik és több, a képeket leközlő külföldi site is kapott már "cease and desist" tartalmú figyelmeztetéseket, amelyek határozottan arra szólítják fel nyugati kollégáinkat, tüntessék el az ezzel kapcsolatos tartalmakat oldalaikról, máskülönben jogi útra terelgetik a dolgokat.

Kell ennél is több bizonyíték annak igazolására, hogy a képeken valóban az elvileg őszre tervezett, anorexiás PlayStation 3-at láthattuk? Szerintünk a válasz: NEM. Ami még említésre méltó, hogy a Sony továbbra is csendben figyeli az eseményeket, mialatt a gépeket gyártó üzem foggal, körömmel hadakozik a médiával a jogtalanul kicsempészett, majd közzétett képek miatt. A platform holder nem cáfol, nem perel, nem nyilatkozik. A felszólítást kézhez vett site-ok között volt a Kotaku, a Spong és Engadget is. Vonjátok le amit le kell. Egy kínai vacakért csak nem csapnának ekkora felhajtást, ha nem lenne valóban komoly a történet.
1 hozzászólás

Ryo san

16 éve, 1 hónapja és 23 napja

Már pedig ha tényleg így fog kinézni,az rohadt nagy öngól lesz a sony részérőlkacsintó smiley

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
XTomiX0029 profiljamarco profiljaManiac profilja