Beperelte korábbi vezetőjét a Zynga

2013. szeptember 14.
1.4841
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
IAppearMissing profilja, adatai
IAppearMissing
A Facebbokos közösségi játékairól ismert cég beperelte egyik korábbi vezetőjét, név szerint Alan Patmore-t, akit többek között céges dokumentumok eltulajdonításával vádolnak.

Feltételezések szerint augusztus 15-én Patmore 760 belsős aktát töltött fel DropBox profiljára, ezt követően másnap eltávolította a dokumentumokat, és bejelentette távozását a cégtől.

Patmore a távozását követő alig egy héten belül már a konkurens Kixeye csapatát erősítette. A Zynga szerint az eltulajdonított adatok között fellelhetőek a cég által készített elemzések, amelyek korábbi játékaik sikerességéről, vagy épp bukásáról szólnak, illetve tervek a jövőbeli projektekre nézve.

Ezért érthetőnek tűnik a Zynga azon félelme, hogy a konkurens Kixeye a módszerek és kutatások eredményeit felhasználva, előnyt kovácsol a dokumentumokból. Patmore 14 hónap után távozott a cégtől, amely akkor, történetének legnagyobb válságát élte át.

Frissítés: Úgy tűnik a Zynga közös nevezőre jutott korábbi alkalmazottjával, és az őt foglalkoztató konkurenciával, a részletek azonban egyelőre nem ismertek.

Súlyos hibát követtem el a céges adatok lemásolásával, amiért vállalom a felelősséget. Tisztában vagyok a tetteim következményeivel, és őszintén elnézést kérek a Zyngától és annak alkalmazottaitól - nyilatkozta Patmore.
4 hozzászólás

juhaszandor

11 éve, 5 hónapja és 11 napja

Zynga ms-től kapott egy embert, most meg ez... nagyon rájuk jár a rúd röhögő smiley

válasz erre

totyak

11 éve, 5 hónapja és 11 napja

Szerintem meg pont hülyeség, hogy bocsánatot kért. Ezzel kvázi elismerte, hogy hibát követett el. Tagadni kellett volna mindent. Úgy is ki lehetett volna egyezni a Zynga-val.

válasz erre

LolZ

11 éve, 5 hónapja és 11 napja

Szerencséje hogy bocsánatot kért.Ez tényleg kedvező lesz neki.

válasz erre

Ravor

11 éve, 5 hónapja és 11 napja

Valószínű a Kixeye miatt lopta ki az adatokat, hogy bevágódhasson az új cégnél, valamint, hogy előnyökhöz jussanak a Zyngával szemben. Csak hát azért a Zyngánál sem hülyék ülnek, egyből észrevették, hogy hopp itt valaki adatokat lop röhögő smiley
Jól tette, hogy bocsánatot kért a tetteiért, ez egy kedvező lépés volt a részéről, azonban kérdés, hogy mennyi adathoz jutott hozzá ez idő alatt a Kixeye röhögő smiley

válasz erre
FarmVille 2
nincs ár
kövesd a játékot!
 

kapcsolódó hírek, cikkek

Nincsenek kapcsolódó cikkek.

 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaiPet profilja