Bepereli az Electronic Arts a South Park készítőit?

2010. március 22.
1.6881
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Mielőtt bárki elkezdene pánikolni, kezdjük ott a történetet, hogy az alábbiakban elhangzó információk csak pletykák, ám a Daily Informer értesülései szerint az Electronic Arts a jövőben be fogja perelni a South Park alkotóit.

Történt ugyanis, hogy elindult a népszerű sorozat 14. évada, amelynek első része rögtön Tiger Woods-ot vette célba. A világ legjobb golfozójának tartott úriembernek kijárt a botrányokból a tavalyi évben, így valószínűleg senkit sem lep meg, hogy bekerült a szériába, méghozzá a nevével fémjelzett játékkal egyetemben.

Értesüléseink szerint az említett epizódban sem a sportoló, sem a videojáték nem tűnt fel pozitív formában, lévén a botrányt belekeverték a programba, és amolyan "Street Fighter-módra" verekedhettek az ismert szereplők Tiger Woods-szal és kedves feleségével. Ennek következtében, illetve ezzel egyetemben, az Electronic Arts a hírek szerint már megkezdte az epizód kivizsgálását, hogy vajon a South Park alkotóinak hol sikerült átlépniük a szerzői jogok határait. Ha igazak a pletykák, és az EA talál néhány kivetnivalót az epizóddal kapcsolatban, feltételezhetően nem habozik majd a perrel, ám amíg mindez nem hivatalos, ne vegyük készpénznek. Ha bármi biztosat megtudunk az esettel kapcsolatban, azt közölni fogjuk veletek.
5 hozzászólás

Tibit

15 éve, 2 hónapja és 20 napja

Láttam a részt, nagyon ütős! mosolygó smiley
Nem ez az első alkalom, hogy kifiguráznak egy játékipari cikket, és eddig nem is volt belőle probléma. Én sem nagyon értem mi a probléma vele... talán, hogy a részben az eredeti golfos játékot unalmas ****nak titulálják ki, lehet, hogy ezért! röhögő smiley És az is a Street Fighteros golfhoz képest! röhögő smiley
Ma jött ki az új rész, töltse le mindenki! mosolygó smiley

válasz erre

Vendég

15 éve, 2 hónapja és 23 napja

EA-nak semmi nem tetszik, vicc.

válasz erre

marco

15 éve, 2 hónapja és 23 napja

Szerintem ez egy az egyben reklám. Nem perelni kéne, hanem megköszönni.

válasz erre

Shadow

15 éve, 2 hónapja és 23 napja

na az komoly röhögő smiley

válasz erre

Hori a (hun)

15 éve, 2 hónapja és 23 napja

2 kedvencemmosolygó smiley

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
Patrik94 profiljaManiac profiljaMonyo profilja