Advertisement

Bemutatták az Amazon konzolját

2014. április 03.
1.5981
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Amazon Fire TV névvel került bejelentésre az az eszköz, amit heteken keresztül csak az Amazon Android-alapú konzoljaként pletykáltak a sajtó munkatársai.
 

A "konzol" kifejezés azonban a hivatalos bejelentés alapján egy kicsit erős kifejezés a masinára, hiszen bár egy HDTV-hez csatlakoztatható, 2 GB memóriával, négymagos processzorral, valamint az okostelefonokhoz hasonló GPU-val érkezik, azonban a 99 dolláros masinát a cég nem elsődlegesen a játékosoknak szánja, de azért ők sem panaszkodhatnak majd.

A televíziós funkciók mellett ugyanis az Amazon Fire TV képes lesz akár 1080p-s filmek streamelésére is, de hasonlóan képes lesz ezt kivitelezni videojátékok terén is, így már a megjelenéskor elérhetők lesznek hozzá olyan alkotások, mint a Minecraft Pocket Edition, az Asphalt 8, a Monsters University, a The Walking Dead, vagy az NBA 2K14, de az Amazon később saját videojátékokat is szeretne készíteni hozzá.

Ennek egyik első fecskéje lesz a Sev Zero címre keresztelt külsőnézetes akciójáték, amit az Amazon egyik belsős csapata készít, de ezen kívül már most olyan csapatok sorakoztak fel az Amazon Fire TV mögé, mint a Ubisoft, a Mojang és a Take-Two, így várhatunk még meglepetéseket a jövőben a set-top-box alapú konzoltól, ami természetesem hagyományos televíziós csatornák fogására is alkalmas lesz.

Bemutatták az Amazon konzolját - 2. kép

3 hozzászólás

rDAVE

7 éve, 6 hónapja és 2 napja

Ez most egy jó nagy pofont adhat az Ouya-nak és kb ennyi. Nem hiszem, hogy többet elérne mint játékkonzol.

válasz erre

totyak

7 éve, 6 hónapja és 2 napja

Megnyugodtam, ez sem lesz különlegesebb gépezet, mint a többi. Így legalább nem érez az ember késztetést, hogy szerezzen egyet.

válasz erre

[Tiltott felhasználó!]

7 éve, 6 hónapja és 2 napja

[Tiltott felhasználó!]

legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

rDAVE profiljamarco profiljaGrifid profiljaGargameth profilja