Bemutatták a Call of Duty: Advanced Warfare különleges kiadásait

2014. július 30.
2.4411
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Egy friss trailer mellett az Activision néhány órával ezelőtt lerántotta a leplet a Call of Duty: Advanced Warfare különleges kiadásairól, aminek köszönhetően kiderült, hogy háromféle változatban is kapható lesz a játék.

Így választhatunk majd egy Atlas Digital Pro Edition (100 dollár), egy Atlas Limited Edition (80 dollár) és egy Atlas Pro Edition (120 dollár) között, amelyek közül mindháromban megtalálhatunk majd egy Atlas Digital Content Packkot, benne két fegyverrel, egy Atlas exoskeletonnal és egyéb extrákkal.

Érdekesség, hogy egyik kiadás sem tartalmaz olyan holmikat - legalábbis egyelőre -, amelyek indokolnák a kifejezetten magas árcédulát, de határozottan az Atlas Limited Edition és az Atlas Pro Edition lesznek a legkapósabbak, ezek ugyanis az alapjáték mellé egy vaskos kézikönyvet, egy fémdobozt, valamint a játék zenéit is tartalmazzák majd, sőt mi több, utóbbihoz egy Season Pass is jár.

A kiadásokról készült képeket, illetve a Call of Duty: Advanced Warfare legfrissebb trailerét - amelyben a sztorival ismerkedhetünk meg alaposabban - az alábbiakban magatok is megtekinthetitek.

#tv#

Bemutatták a Call of Duty: Advanced Warfare különleges kiadásait - 2. kép


Bemutatták a Call of Duty: Advanced Warfare különleges kiadásait - 3. kép

Call of Duty: Advanced Warfare különleges kiadásairól, aminek köszönhetően kiderült, hogy háromféle változatban is kapható lesz a játék.'>
3 hozzászólás

totyak

10 éve, 6 hónapja és 21 napja

Régen egy speckó pakk volt, aki azt megszerezte, örült, mint majom a farkának. Most meg 2-3 féle is van. Minek?

válasz erre

WillThaWheel

10 éve, 6 hónapja és 21 napja

Igen, ez nem újdonság, hogy mindig 5 fajta kiadásban jön..nyelvnyújtó smiley Az már viszont érdekesebb, hogy egy pillanatra megtorpantam a képek láttán, hogy "hoppá..hogy kerül ide a Crysis?" röhögő smiley

válasz erre

kpal

10 éve, 6 hónapja és 21 napja

Azt hittem fegyver minimum jár hozzá meglepett smiley

válasz erre
Call of Duty: Advanced Warfare
11.999 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaManiac profilja