Bemutatták a Resident Evil 4 Remake első játékmenet videóját!

2022. június 14.
4.3861
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Gladosfreeman profilja, adatai
Gladosfreeman
A Resident Evil 4 Remake már most a jövő év egyik legvártabb címe, egyfelől az alapanyag végett, másfelől az előző két felújítás is rendkívül minőségire sikerült, így bár lehet aggódni, mégis biztos kezekben van a projekt, és most végre mozgás közben is láthattuk.

A Capcom Showcase rendezvényen felbukkant a Resident Evil 4 Remake, ahol a fejlesztők arról beszéltek, hogy mennyire szeretnék megtartani az eredeti játék hangulatát és atmoszféráját úgy, hogy közben újdonságokat is visznek a tizenhét éves klasszikus játékba. Levetítteték a State of play-en is látott előzetest, majd végre bemutatták a játékmenetet is!

Bár maga az anyag hihetetlenül rövid, azonban annyi biztos, hogy a RE Engine teszi a dolgát, a látványvilág lenyűgöző, erre egészen biztosan nem lesz panasz. Az még feltűnő lehet, hogy az eredetihez képest a hangulat, és képi világ is jóval sötétebb, és zordabb. A játék PC-re, Xbox Series S/X-re, valamint Playstation 5-re fog megjelenni 2023. március 28-án.

Nézd nagyban ezt a videót!



Resident Evil 4 Remake már most a jövő év egyik legvártabb címe, egyfelől az alapanyag végett, másfelől az előző két felújítás is rendkívül minőségire sikerült, így bár lehet aggódni, mégis biztos kezekben van a projekt, és most végre mozgás közben is láthattuk.'>
3 hozzászólás

Patrik94

2 éve, 2 napja

***** jó lett!

válasz erre

muki

2 éve, 2 napja

Rendesen gatyába rázták! meglepett smiley

válasz erre

Gólem

2 éve, 2 napja

Ez azért igen meggyőző lett! meglepett smiley

válasz erre
Resident Evil 4 Remake
24.990 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja