Bemutatta új Siberia családját a SteelSeries

2014. október 01.
5.0931
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
petike737 profilja, adatai
petike737
A SteelSeries rendkívül népszerű a játékosoknak szánt perifériák piacán, egyik vezértermékük pedig egyértelműen a Siberia headset család, illetve annak jó néhány éve trónján ülő Siberia v3 headset, nemrég pedig leleplezték a komplett új famíliát.

Az új családdal szerencsére nagyon jó irányba mentek el, hiszen szinte az egész piacot le tudják így fedni valamilyen SteelSeries Siberia modellel, ami nagyon jót tehet az eladásoknak, hiszen sok az alsóbb szegmensekben is az ismert név beszerzésére törekednek majd. A sort természetesen a feketében és fehérben hamarosan elérhető klasszikus SteelSeries Siberia v3 nyitja, mely 100 eurós (32 000 Ft) ajánlott árat kapott. A memóriahabos fülpárnák mögött a gyártó új megoldása dolgozik majd, mely még jobb hangzásvilágot és zajszűrést ígér.

Bemutatta új Siberia családját a SteelSeries - 2. kép

A SteelSeries Siberia v3 Prism már 140 eurós (44 000 Ft) ajánlott árral büszkélkedhet, cserébe pedig állítható színskálát is kapunk, mely akár képes úgy váltani, ahogy a játékban minket a különböző hatások érnek. Ennél a modellnél még az automatikus hangjavítást és az egyedi EQ-t emelte ki a gyártó. A 200 eurós (64 000 Ft) Siberia Elite Prism lesz a család legdrágább tagja, így nem csoda, hogy virtuális 7.1-es hangzást és Dolby Pro Logic IIx technológiát kapunk a pénzünkért cserébe.

Bemutatta új Siberia családját a SteelSeries - 3. kép

A legolcsóbb modell pedig a Siberia RAW Prism lesz, ajánlott árát pedig 60 euróra (19 000 Ft) lőtte be gyártó. Cserébe az USB-csatlakozónak köszönhetően több új társához hasonlóan akár PlayStation 4-hez is használhatjuk majd, illetve a külső szempontjából még megemlítendő, hogy ennél a modellnél is egyedi világítást állíthatunk be magunknak.
3 hozzászólás

totyak

10 éve, 3 hónapja és 22 napja

Nem normális árak ezek. Egy fél konzol ára.

válasz erre

kpal

10 éve, 3 hónapja és 22 napja

32e -es is lehetne 7.1 -es .

válasz erre

Ravor

10 éve, 3 hónapja és 23 napja

Tetszik, hogy a játékra reagálva változtathatja a színétröhögő smiley

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja